2777
2789

آره واقعا شما الان ۱۷ سالته درسته ؟ 

اگر درسته که بهتره حرفی نزنی فقط دختر مردمو وابسته میکنی پات به دانشگاه برسه هزار رنگ عوض می کنی 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷ سالشه

😐

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
بله از خودم خونه دارم یکی از محله های خوبه تهران  درآمد شخصی هم دارم  وضع مالیمم خوبه&nbs ...

کدوم املاک به بچه ۱۷ ساله خونه داده لعنتی😂

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

ببین الان فقط یه حس الکیه هم برای شما هم دخترخانم لطفا بزارید چندسال دیگه اگه هنوز این حس بینتون بود بعد پیشنهاد بدین🌹

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
ببینید از لحاظ شغل و مسکن و درآمد هیچ مشکلی ندارم و تقریبا سطح بالاهستم خب دیگه چی میمونه  میش ...

همین که خودت نمیدونی و برای فهمیدنش به کمک دیگران نیاز داری یعنی برای ازدواجت خیلی خیلی زوده

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
میه از خودم تو محله های خوب تهران خونه دارم. واقعا دلم میخاد اون املاک لعنتیی که به این خونه فروخته ...

😐😁

از پدرم بهم ارث رسیده

ببینید شما الان توی اوج نوجوونی هستید ممکنه بعدا معیاراتون کلا فرق کنه مخصوصا برای پسراا حالا دختر زیاد موردی نیست، چون پسرا تازه بلوغ میشن از این سن، تغییر خلقیات خیلی زیاده

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار💭

دوستان من مجبور به ازدواج با این خانوم هستم اصلا تصمیم گیری دست من نیست 

حالا از بچگی تا الان به این دختر احساس داشتم ولی به خودم باشه تا 5 سال دیگه حاضر به ازدواج نیستم فقط میخوام خودمو سازگار کنم و از زندگی با اون لذت ببرم همین