2777
2789
عنوان

درگیری فیزیکی عروس و مادرشوهر

1107 بازدید | 32 پست

سلام دوستان. چند روز پیش یه اتفاقی افتاد که من نمیدونم حق با کیه. گفتم با شما مشورت کنم ببینم چی فکر میکنبد  به نظرتون در اینجور مواقع چکار باید کرد

...

موضوع از این قراره که چند وقت پیش یه عروس میخواسته قهر کنه از خونه شوهر بره خونه مادرش. مادرشوهر هم سر همین اختلاف زنگ زدن بهش که بره خونه پسرش. بعد عروس اومده بچه شیر خواره دو ماهه شو برداره بره خونه مامانش که مادر شوهرش بچه رو بغل میکنه نمیده میگه غلط کردی مگه بچه فقط مال تو هست و اینا

عروسم بچه رو سعی میکنه از بغل مادرشوهر بکشه، مادرشوهر هم بچه رو از اون طرف میکشیده. خلاصه تو این قضیه بکش بکش عروس فحش هم میده و یه چند تا چنگ هم به صورت مادرشوهر میزنه و کتکش میزنه تا بچه رو گرفت. 

حالا مادرشوهر رفته شکایت کرده واسه دیه گرفتن و اینا

...

حالا به نظر شما عروس اینجا حق داشته کتک بزنه یا نه و اگر میخواست اونروز بچه شو بدون خشونت بگیره باید چکار میکرد؟ مادرشوهر حالا حق داره شاکی باشه و بره شکایت کنه؟

مگه جنگله که چنگ بندازه کتک بزنه؟؟ 

حق داره مادرشوهره

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفرم از قانونی ک این حق رو به مادرشوهر میده ک فکر کنه بچه فقط مال اوناست 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

هردو مقصرن

عروس هم حق زدن نداشت

میتونس راحت از طریق دادگاه بچه ۲ ماهشو بگیره

حضانتش تا ۷ سال با مادره

نمیداد با مامور میومد دم در

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

نوش جونش حقش بوده

بچشو خواسته 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
هردو مقصرن عروس هم حق زدن نداشت میتونس راحت از طریق دادگاه بچه ۲ ماهشو بگیره حضانتش تا ۷ سال با م ...

تا بگیره دو سه ماه طول میکشید بچه دوست منو ندادن ۶ماهه بود شیرش خشک شد دوماه ندیدش 

اول اینکه سر یه اختلاف دختره اشتباه کرده پاشده رفته خونه مادرش ،زن مقتدر زنیه که وایسه سر خونه زندگیش، 

بعدم من درست متوجه نشدم...بچشو بار اول نبرده؟

مادر شوهره هم نباید دخالت میکرده تو دعوا شون، عروسه هم مشخصه سیاست نداره

مادر شوهره هم یه از این فوضولاس که یک طرفه قضاوت میکنن و حقو فقط به خودشون میدن

به جهنم که شکایت کرده. آفرین به عروس. اون اگه خیرخواه کسی بود بجای بچه. بازی مثل بزرگتر بالغ رفتار میکرد نه اینکه شیرخواره رو از مادرش جدا کنه. آدم با زنی که بچه شیر میده بدرفتاری میکنه؟ اون زنیکه روانی باید بیشتر کتک میخورد

بنظرم شماهایی ک میگید مادرشوهر حق داشته هنوز مادر نشدین آخه چرا نباید بچه شو بهش بده؟ بچه شه، مگه م ...

مادر نشدن نمیفهمن 

از اول مادر شوهر رو با خبر کردن اشتباه بوده

عروس باید برای چند ساعتم که شده از رفتن منصرف می شد بعد که اوضاع آرومتر شد بچه رو بر میداشت می برد

هر دو عصبی بودن و تو این حالت نمیشه تصمیم درست گرفت حتی تو عصبانیت افراد مرتکب قتل میشن

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر