2777
2789
عنوان

پسرم

136 بازدید | 4 پست

خانوما من پسرم ۱۴ روزه بدنیا اومده،کلا شیر خودمو میخوره ولی چون نوک سینه ندارم با شیشه شیر میدم بهش..یه چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که فکر میکنم پسرم منو نمیشناسه😔

واقعا دارم افسرده میشم از بس فکر میکنم به این موضوع..مامانمم میگه بخاطر اینکه از سینت شیرنمیدی تورو نمیشناسه و بوتو نمیفهمه😭ولی هرچقدر کردم حتی با سُرنگ نوک سینمم درآوردم بازم نمیخوره،این که بکنار..

ولی حسم درسته آیا؟انگاری منو نمیشناسه فرقمو با بقیه نمیدونه،همچین حسی دارم😔😭

توروخدا کمکم کنین آیا بچه ۱۴ روزه میتونه مادرشو بشناسه یا هنوز زوده؟

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

عزیزم خودتو اذیت نکن...

این حرفا چیه...اگه اینطور باشه همه ی بچه هایی ک شیر خشک خوردن..مادراشون نمیشناختن ک...

اما در مورد نوک سینه...شما سر همون شیشه ای ک شیر میخوره رو بذار رو سینه...بچه یه کم میک بزنه...شیر میاد..یه کم ک خورد..نوک ش در میاد...سریع اونو بردار..خود سینه رو بذار دهنش....

اولش شاید یه کم درد داشته باشی....ولی بعد چند روز خوب میشی..و دیگه راحت میشی..

عزیزم خودتو اذیت نکن... این حرفا چیه...اگه اینطور باشه همه ی بچه هایی ک شیر خشک خوردن..مادراشون نمی ...

همه جوره امتحان کردم کلا همینکه میبهمه سینمه دهنشو نمیزاره رووهم😔

واقعا اینجوری هستن کل بچه‌ها؟ینی هنوز زوده بخاطر همون نمیفهمه که من مامانشم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه جوره امتحان کردم کلا همینکه میبهمه سینمه دهنشو نمیزاره رووهم😔 واقعا اینجوری هستن کل بچه‌ها؟ینی ...

تلاش کن ..گشنه میشه..میخوره بالاخره...

عزیزم فقط۱۴ روزشه ..هنوز صورتتون رو کامل نمیبینه...بعد ازش انتظار داری...تو رو به هیچکی ترجیح نده؟😅😅

نگران نباش...یه جوری آویزون ت میشه..ک..از دستش فرار کنی😅

تلاش کن ..گشنه میشه..میخوره بالاخره... عزیزم فقط۱۴ روزشه ..هنوز صورتتون رو کامل نمیبینه...بعد ازش ا ...

😁😁

ان‌شاءالله عزیزم..اونقدر دوست دارم همش بغلم باشه و ازم دور نشه🥺