2777
2789
عنوان

درس خوندن بدون امکانات

517 بازدید | 11 پست

بچه ها بنظرتون میشه بدون هیچ امکانتی درس خوند؟

مثلا بدون هیچ کتاب کمک درسی یا حتی اتاق وایه درس خوندن

فک میکنید میشه یا من زیادی حساسم ک درسم افت کرده و تمرکز ندارم و انگیزمم از دست دادم 

میشینم توی پذیرایی درس میخونم 

بله چرا نشه

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتش بدون کناب خوب نه...من سال کنکورم از سایت دیوار کتاب دست دوم میخریدم کتابای خوبیم بودن قیمتش خیلی مناسب برام میفتاد. خرپشته هم درس خوندم. خداروشکر به خپبی پشت سر گذاشتم. توکل به خدا شروع کن

شدن ک میشه اتاق ک ن فقط یجای خلوت باشه پارکینگی انباری ای جایی نیس یگوشه بشینی درستو بخونی

رفیق من پزشکی قبول شد صب تا شب پدر مادرش کشاورزی بودن اشپزی و نگه داری از بچه ها باهاش بود جارو میکشید ی دس دیگش کتاب بود

بخدا گاهی تو نایلون کتاباشو میاورد

الان پزشکی مبخونه 

اونایی ک مسخرش میکردن کهنه بچه میشورن

این دوره که همش دیدم تست میزنن 

من خودمم باید خونه ساکت بود تا میتونستم درس بخونم

ولی از مادر یه دکتری شنیدم گفت خونمون همیشه شلوغ بود 

دخترم میرفت توی حموم درس میخوند😐

خدایا خودت میدونی چی میخام آمین😌