2777
2789
عنوان

این پیامای پسرعموی متاهل یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 81 پست
چندبارتا طلاق رفتن وبرگشتن.طلاقم بگیره ک من باهاشازدواج نمیکنم.موندم روچحسابی ب دخترعموی مجردش حس دا ...

حس نی هوسه ،زندگی زناشویی برای همه بعد ی مدت یکم تکراری میشه مخصوصا تفاهمم نباشه همچنین تعهد بعضیا میزنن تو جاده خاکی تو زیاد جدی نگیر 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
عزیزم خودت از طرز حرف زدنتون و موضوعی که دارید در موردش حرف میزنید متوجه نیستی که کارتون اشتباه ...

اون همیشه سر ب سرم میذاشت ک‌ مثل خواهر کوچیکمی و... نمیدونستم منظورخاصی داره م

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندبارتا طلاق رفتن وبرگشتن.طلاقم بگیره ک من باهاشازدواج نمیکنم.موندم روچحسابی ب دخترعموی مجردش حس دا ...

اینجور مردا به هر دختر سَبُکی حس دارن البته فقط حس ... نه حس عشق و عاشقی و اینا...

ضمنا اصلا تا پای طلاق رفته باشن دلیلی نداره تو با این دلیل وسط زندگیشون بری مطمئن باش همدیگرو دوس دارن که تا حالا طلاق نگرفتن

معنی نداره با پسرعموی تازه پیدا شده که از قضا متاهل و بچه داره در این حد صمیمی باشین 

والا این دخترعمو هم انگار بدش نمیاد 

چت هاش زیادی صمیمیه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
دقیقا همیشه سر این داستانا شرش برا دختراس تهش میان میگن این پسره عب نداره😐

دقیقا میگن کرم از دخترس خود زن طرف میگه دختره زیر پا شوهرم نشسته وگرنه شوهر من خوب بود

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

اسی جان اصن یجوری حرف نزدی ک بدت میاد بهت پیام میده یا هر چی بدتر باهاش شوخی و ادامه دادی و این ینی خوشت میاد باهاش هم کلام بشی اگه برات مهمه دیگ سرسنگین باهاش برخورد کن

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
همین چتارو زنش ببینه چی در موردت فکر می‌کنه سعی کن باهاش صمیمی نشی

من اصلا نمیدونستم چی تو ذهنش میگذره .از حرفا پریشبش ک شک‌ کردم دیگ کاری باهاش ندارم

اسی جان اصن یجوری حرف نزدی ک بدت میاد بهت پیام میده یا هر چی بدتر باهاش شوخی و ادامه دادی و این ینی ...

خب عزیزم من اونو مثل برادر بزرگتر میدونستم اما گویا اون اشتباه  برداشت کرده .دیگه کاری باهاش ندارم

عزیزم اون همش میگفت توجای خواهر نداشتمی و .. منم رو همین حساب شوخی کردم ولی الان فهمیدم دیگ کاری ندا ...

ببین عزیزم اون الان تو ذهنش تورو دختر خوبی تصور نمیکنه برای خودت ارزش قائل باش کلا بلاکش کن تا تصورات مریضش در مورد تو تموم بشه و تورو دختر با ارزشی ببینه

ببین ادما همون دفعه ی اول حرفتو باور میکنن 

یعنی همون دفعه ی اول که گفتی شوخی کردم و رل نزدم اون فهمید داری راست میگی

بعدش فقط خواسته بحثو کش بده تا بیشتر صحبت کنه باهات الکی ادای باور نکرده هارو در اورده 

الان خانوم ایشون همینقد صمیمی با پسر عموش صحبت کنه سر همسرشو بیخ تا بیخ میبره 

شمام دنبال برداشت های متفاوت از صحبتای اقا نباش 

یه کلمه بگو حد خودشو بدونه 

والا این دخترعمو هم انگار بدش نمیاد  چت هاش زیادی صمیمیه

بله برداشت بنده هم همین بود 

حساب پسرعمو که جدا تنش میخاره گویا 

ولی ایشون هم حد و حدودی نداشتن تو حرف هاشون 

ولو اینکه تازه روابط فامیلی هم شکل و سمت و سو گرفته 

معنی نداره اینکارا

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عزیزم میدونم بدت میاد ولی اشتباه از خودته جوری باهاش حرف بزن که جرعت نکنه بپرسه چیکار میکنی چه برسه در مورد دوست پسر .

تاریکترین شب ها! درخشان ترین ستاره هارو میسازه.💛🌞🌙⭐