2777
2789
عنوان

این پیامای پسرعموی متاهل یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 81 پست
چراحت قضاوت میکنی . اگه درکداشتی میدیدی ک‌ من عمدا گفتم با کسی ام ک اگه هم منظوری داره بره دنبال زند ...

یبار گفتی یکی تو زندگیمه 

۱۰ بار گفتی کسی تو زندگیم نیس 

و این حرکت تورو اون اقا یجور پا دادن برداشت میکنه 

حتی اکه شما هیچ منظوری نداشته باشی

عزیزم زناحسشون قویه،ازهمون اول بایدمیفهمیدی نسبت بهت حس داره....من جواب پسرعمویمجردمونمیدم،اینکه متا ...

خب همش میگفت مثل خواهرمی و .. اگه هم یموقعی حرفی میزد من فک میکردم شوخیه .تقصیر خودم بود .فکر میکزدم نگاه اونم مثل خودمه خواهر برادری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اشکالی نداره الان این مهمه که دیگه جوابشو یه مدت اصلا ندی حساب کار دستش میاد خودش کرم داشته ...

یعنی منم کرمداشتم؟؟؟ بخدا من فقط چون تازه اومدن و همش میگفت اجی اجی فکر کردم مثل خودم میدونه منو

یبار گفتی یکی تو زندگیمه  ۱۰ بار گفتی کسی تو زندگیم نیس  و این حرکت تورو اون اقا یجور پا ...

گفتم کسی نیست ک خب درموردم فکر بد نکنه .خودت بودی ب پسرعموت میگفتی دوست پسر دارم؟

گفتم کسی نیست ک خب درموردم فکر بد نکنه .خودت بودی ب پسرعموت میگفتی دوست پسر دارم؟

ببین من کاری به این موضوع ندارم 

و اصلا نمیخام بگم شما کرم داشتی 

میخام بگم ایشون همچین برداشتی از صجبتاتون کردن 

و الان فک میکنن شما اولش گفتی رل داری تا غیرتشو تحریک کنی و بعدش گفتی رل نداری تا راهشو باز کنی 

ببین ادما همون دفعه ی اول حرفتو باور میکنن  یعنی همون دفعه ی اول که گفتی شوخی کردم و رل نزدم ا ...

اگه پی ام داد همینو بهم میگم و دیگه کلا جوابشو نمیدم هیچوقت