2777
2789
عنوان

روم کراشه؟

213 بازدید | 7 پست

رو پسره کراشم هر روز باهم چت می‌کنیم یه روز ویس چت گذاشتیم نزدیک پنج ساعت حرف می‌زدیم بعد گفت به رفیقم‌ نگو بعد چند روز دعوامون شد من دلم واسش خیلی تنگ شده بود به دوستش گفتم که ویس چت گذاشتیم و اینا بعد چند وقت به کراشم  پیام دادم گف بیا گپ رفتم همون روز ویس چت گذاشتیم تو گپ همه اومدن همه هم دختر بودن کراشم گفت جمع زنونه شد بعد رفیقش انلاین نبود از من تو گپ پرسید چی گفتین گفتم کراشم گفته جمع زنونه شد رفیقش گفت جمع وقتی زنونه شد که این بدون اینکه با تو رل باشه رفته ویس چت کراشم تو پیوی هرچی از دهنش در اومد به من گفت فرداش گفت یا برو یا بمون دهن لقی نکن دختر خالم گفت اگه دوست نداشت واست گزینه نمی‌زاشت دوستت داره حالا به نظرتون دوسم داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی به کیه چی به چیه😒😐

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
یه آدم حسابی وقتش رو تو فضای مجازی بین خانما صرف نمی کنه اونم پنج ساااعت خودت بی خیالش شو سبک زند ...

نمی‌تونستم هرکاری کردم فراموشش کنم هر روز حالم بد تر میشد دلم واسش خیلییی تنگ شده بود بهش پیام دادم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز