2821
2789
عنوان

کمکککککککککککککک

208 بازدید | 22 پست

سلام میسه بگین چطور یه آدم که شبو روزش ذکر صلوات یا قران بود الان انقد بهش فشار میاد که حتی لا کتابو باز کنه یه سوره کوتاه بخونه یا لا اقل ۱۰ تا صلوات بفرست الان نماز میخونم اما هیچ حسی بهش ندارم همش دلم میخواد فرار کنم نمازم سریع تموم بشه بچم سریع بخوابه حدصله خودمم ندارم دلم میخواد مثل بقیه باشم اما نمیتونم نه دلم میخواد خونه کسی برم نه دلم تفریح میخواد به هیچ چیز تو دنیا حسی ندارم وقتی بچمم به دنیا اومد علاقه ای تو وجودپ انگار بهش ندارم چی کار کنم از عالمو آدم بدم میاد و به خودم حقم میدم آخه حرفاشون منو داغون می کنه در حالی که مردم پیگن چیزه مهمی نگفته 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید اسی جان توهنوز نتونستی خدایه خودت رو بشناسی فقط خدایه شناسنامه ای رو ازروی عادت بهش ایمان اوردی

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

تو منی یامن تو🥺🥺

چون دلمون خوش نیست واقعا 

هزار بدبختی مریضی غم دوروبرمونه من ک دیگ کم اوردم

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
افسردگی گرفتی جانم.بای دارو ی ضد اضطراب یه مدت بخوری با تجویز پزشک خوب میشی

فامیلا همینطکر تو مخن واویلا که برم دکتور اونوقت به عنوان یه دیونه منو میشناسن

ببخشید اسی جان توهنوز نتونستی خدایه خودت رو بشناسی فقط خدایه شناسنامه ای رو ازروی عادت بهش ایمان اور ...

حسمو نصبت بهش از دست دادم انگیزه ندارم برم سمتش 

فامیلا همینطکر تو مخن واویلا که برم دکتور اونوقت به عنوان یه دیونه منو میشناسن

لزومی نداره کسی بفهمه،حتی همسرت.

بگو میرم دکتر زنان،بازار،….ولی برو تا زندگیت نابود نشده.

بعد که خوب بشی،میبینی حبابی بوده که باید میترکید.

من و خدا💫