2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

380 بازدید | 23 پست

واسه زایمان طبیعی تو جای دولتی همون روز مرخص میشه ادم یا حتما میمونه فردا یا پس فرداش؟ 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه همون روز مرخص نمیشی فرداش میشی

عه هیچ خوشم نمیاد شب بمونم 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
دوازده ساعت بعد زایمان نگه میدارن

ایشالله صبح هفت برم دیگ تا ده شب مرخصم کنن خوشم نمیاد شب بیمارستان بمونم

چرا،؟ مجبوری خب

بابا سخته جای دولتی بیمارستانیم ک میخوام برم خیلی تا خونمون دوره با ماشین سی چهل دقیقه راهه 

هم خودم هم همراه اسیر میشیم 

نه عزیزم اینجوری نیس من ۷ صب بستری شدم فردا ظهرش مرخص شدم

عههه پس گفت ۱۲ ساعت بعد زایمان مرخصی ک 

من یکشنبه ساعت۶.۴۵عصر زایمان ک دم فرداش ساعت۱۱ صبح مرخص

علت نگه داشتنشون چیه ؟

بابا سخته جای دولتی بیمارستانیم ک میخوام برم خیلی تا خونمون دوره با ماشین سی چهل دقیقه راهه  ه ...

به هرحال یه شب باید بمونی چون فرداش اولین واکسن بچه رو تو بیمارستان میزنن وقتی میخاستی مرخص شی

به هرحال یه شب باید بمونی چون فرداش اولین واکسن بچه رو تو بیمارستان میزنن وقتی میخاستی مرخص شی

اهان من تجربه دیدن تولد کسی رو هم ندارم نمیدونم 

فکر میکردم واکسن بدو تولد و همون بعد زایمان میزنن 

علت نگه داشتنشون چیه ؟

خب باید حالت سر جاش بیاد یا نه..قبل مرخصی هم معاینه میکنن بعد تصمیم میگیرن مرخص کنن یانه..اون  وزم بیمارستان شلوغ بود مریضا و زود زود مرخص میکردن..دو ماه پیش

من هیچوقت از دیگران ناراحت نمیشم فقط نظرم درموردشون عوض میشه😊