2777
2789

سلام، من یه پیج میشناسم برای ماماییه، فارغ التحصیل دانشگاه تهران هستن، خیلی خوب و سریع جواب میدن من آیدی شونو میزارم شاید کسی خواست استفاده کنه, آیدی اینستاگرامشون، حتما فالو کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زایمان اولم با اپیدورال بود اصلا درد و متوجه نمیشدم ولی موقع بدنیا اومدن بچه خیلی اذیت شدم اصلا حس زور نداشتم نمیتونستم زور بزنم چون بی حس بودم..زایمان دومم بدون اپیدورال بود خیلی راحت بچه بدنیا اومد

من زایمان اولم با اپیدورال بود اصلا درد و متوجه نمیشدم ولی موقع بدنیا اومدن بچه خیلی اذیت شدم اصلا ح ...

به نظرت من چیکار کنم ؟

با اپیدورال باشه یا نه ؟

پس تجربه شما اینکه بدون اپیدورال خوبه ؟

بستگی ب خودت داره ک آستانه تحمل دردت جقده..از اینکه زایمان اولمو با اپیدورال انجام دادم راضیم چون توزایمان اول کلا شرایط فرق داره..من تحمل دردم بالاس سرهردو بچم وقتی رسیدم بیمارستان ۵سانت بودم توخونه تحمل میکردم زود نرفنم

بستگی ب خودت داره ک آستانه تحمل دردت جقده..از اینکه زایمان اولمو با اپیدورال انجام دادم راضیم چون تو ...

منم تحمل دردم بالاست 

ولی از برش و بخیه میترسم 

اون چه جوریه ؟؟

فشار رو هم احساس می‌کردم و زور زدم بچه هم زودی آمد، ولی اگ فشار هم حس نکنی خود ماما راهنماییت میکنه چون دستشون رو میزارن رو شکم و وقتی رحم منقبض میشه بهت میگن زور بزنی، من سه سانت بودم ک اپیدورال زدم ،قبلش دردهای وحشتناک داشتم چون بهم قرص و آمپول فشار زده بودن نمیدونم دیگ واسه همه اینقد دردناک یا واسه من ولی بدون بی دردی واقعا میمردم