2777
2789
عنوان

عشقِ سابق همسر

304 بازدید | 28 پست

۴ ماهه ازدواج کردم یک سالم دوران نامزدی رو داشتم

همسرم قبل من با یه دختر خانوم ۵ ۶ سال یا بیشتر تو رابطه بوده و قصدشم ازدواج بوده و دوسش داشته به دلایلی خانواده ی شوهرم مخالفت میکنن و اینا بهم نمیرسن

بعدش ما باهم اشنا میشیم

و همسرم هم از این موضوع چیزی به من نمیگه جز اینکه "بابام نزاشته بگیرمش و انچنان علاقه ای هم نداشتم فقط یه مدت باهم بودیم" و منم باور کردم

دوران عقد تموم شد و دوماه بعد ازدواج من پیامای شوهرمو با اون خانوم که الان متاهل هستش (نامزد) دیدم!

پیاما هم کاملا عاشقانه بودن و از این حرفایی که "من بدون تو نمیتونم.اشتباه کردم.میخوامت.و...)

من ب قصد طلاق رفتم خونه ی پدرم ولی به دلایلی..نشد جدا بشم و مجبور شدم برگردم

با اینکه همسرم توجیح کرد و هزاران دلیل مسخره اورد که من ی لحظه نمیدونستم دارم چیکار میکنم و خواست ببخشمش و ادعای عاشقم بودن رو کرد

ولی من نمیتونم باور کنم نمیتونم مث قبل باشم.سخته زندگی! فکرم کاملا درگیره ک اینا باهمن باز

و اینکه حس میکنم عاشقشه و مدام بهش فکر میکنه!

ازار دهنده اس! اینکه مدام بهم میرسه قربون صدقه میره و فکر میکنه اینطور فراموش میکنم بیشتر اذیتم میکنه! همش فک میکنم لایق این بودم ک ی ادم زندگی کنم که فکرش با کس دیگه ای بوده و شاید هست..شما میگین چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم واقعا خیلی سخته  ولی به خودت تلقین کن که شوهرت فراموشش کرده  وگرنه زندگی به خودت ...

دارم سعی میکنم زندگیمو بکنم و فقط بگذرونم..هرچند داره واقعا سخت میگذره..

منم روزگاری عین شما دارم سپری میکنم.روزی هزار بار میگم خدا یا گناه من چی بود چرا باعشق ازدواج نکردم

من دارم میگم چرا ازدواج کردم

چرا فرصت ندادم به خودم چرا باید همسرم فکرش مال من نباشه ..خدایا من لایق یه زندگی با عشق نبودم و هزاران هزار گله ی دیگه..