2777
2789
عنوان

شوهرم......

129 بازدید | 7 پست

۲هفته اس میگ بریم شهرستان ۲روزه

خونه داداشش

بعد برن بگردن و...

با مادر پدرش برن اونجا 

۱شبم بخابن

منم دوست داشتم برم

ولی گفتم الان تواین کرونا ک من هیچ جا نرفتم ۱شب خونه مردم بخابیم وبریم بگردیم

ازصبح سکوت کرده دیگ حرف نزده اصلا نگاهم نمیکنه

واقنک

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب زدی توی ذوقش 

به قول خودتون دو هفته ست میگه بریم... 

حالا چه ایراد داشت مگه 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
به نظرم حق با شوهرته. خونه مادر و خواهر خودتم نمیری بخاطر کرونا؟🤔

خونه پدرشوهرمم میریم

ولی اونجا یک شهر دیگس

شب میخابن

بعدشم فرداش میرن تفریح یه شهردیگ

تواین کرونا واجبه؟