2777
2789
عنوان

آواره شدم 😔

759 بازدید | 23 پست

الان با شوهرم بد برخورد کردم عذاب وجدان گرفتم 

این آقا رفت با خانواده اش بدون مشورت با من خونه ساخت ۲ساله هی میگه امروز فردا جابه جا میشیم بعد خونه خودمونو فروخت ما اینجا مستاجر نشستیم که ۲۱مهر مشتری اومد صابخونه گفت ۳۰ام تخلیه کنید اینم قبلش میدونست 

الان ما از ۲۳ام  خونه مادرشیم خونمون نه شیر آلات داره نه شوفاژ داره نه پرده داره چیزی ام میگم مامانش میگه خیابون نموندی که منم واقعا کم آوردم امروز اومدم خونه مامانم جایی بریم عصر زنگ زده میگه شوفاژ موند واسه هفته بعد با خنده گفت منم قاطی کردم گفت میام دنبالت منم گفتم نمیام 

شما بودین چیکار میکردین  

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی...حق میدم شوهرت بی فکری کرده،الان اروم باش اومد دنبالت حرف بزن ولی عصبانی نباش،به هرحال خونتونه تکمیل میشه بزودی.فعلا پیش مامانت بمون

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

تو خیابون نموندی که..... یه روز خونه مادرشوهرت... یه روز خونه مامانت... تا خونتون درست بشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شکر میکردم که بلاخره خونه دار شدم وکمی هم صبر واقعا چیزی نیست که حل نشه عزیزم

خونه داشتم مستقل چرا باید شکر کنم رفتم پیش آدمای زبون نفهم 

چقدر شرایط سختیه💔

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
یکم همراهی کن با شوهرت خب چقدر زود کم آوردی

بخدا زود نیست دو ساله 

قشنگ پول پیش خونه ارو برد داد بابا جونش