2777
2789

ما که 8 تومن دریافتی ۵ تومن کرایه و قسط و...با ۳ تومن به زور تا اخر ما میرسونیم شماها چی

مزایا هم دارید؟مثلا واسه اعیاد و... بهتون چیزی محل کارتون بهتون میدن؟

منظورم کارمنداست

خودم ب شخصه یک و خورده ای حقوق .از این ماه هم ماهی یا تومن قسط واسه خودم.خرجای خونم واسه شوهرمه کارشم ازادا

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

8500میگیرم

1 اجاره

بقیش برای خودم میمونه

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

۱۵ تومن همسرم داره ماهیانه داره ۵ تومنش میره جای وام مدتیه...۵ تومن خرجی خونه ۵ تومتم پس انداز میشه ولی با این اوضاع مدتیه پس اندازمون به ۳ رسیده....البته خودمم کار میکنم ماهیانه ۲ تومنی دارم توی موسسات کنکوری ...و خب میشه خرج خودم همش

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A