2777
2789
عنوان

شک به شوهر

110 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوبید من هیچکس و ندارم باهاش درد و دل کنم نه خواهری نه مادر خوبی هیچکس و دلم. گرفته همش احساس میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه 

تلگرام امون یکیه 

یه دفعه دیدم یه دختر تلگرام واسه من اومد بالا ولی مخاطبین من نبود مخاطبین اون بود ولی تو تلگرام من اومد بالا واسه اون نیومد حتی رفتم تو مخاطبین گوشیش دیدم اصلا شماره به این اسم نبود ولی واسه من اومد ولی مطمعنم مخاطبین من نبود خودش کلی قسم خورد که من نمیشناسم شاید واسه قبلا بوده بیا بریم پیرینت بگیریم و فلان منم گفتم باشه امروز گفتم بیا بریم پیرینت ناراحت شده که تو به حرف من اعتماد نداری و کلی قیافه گرفت 

من پیرینت نگیرم خیالم راحت نمیشه ولی اونم ناراحته نمیدونم میخواد پیرینت و بپیچون یا چی نمیدونم 

گفتم نمیخوام نترس گفت من پیرینت و میگیرم ولی دنبال دعوائه چیکار کنم بچه ها 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا برا منم پیش میاد توی گروه یا کانالا میان مزاحم میشن ریپورت بلاکش کنین😊🥀

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بعد اگه پرینت گرفتو اشتباه کرده باشی چی روت میشه توچشاش نگاه کنی

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
پرینت بگیر تا مطمئن شی

منم میخوام بگیرم ولی خودشو چس میکنه میگه تا کی میخوای شک کنی بی اعتماد باشی میگه من پیرینت و میگیرم ولی بعدش دیگه جور دیگه میشم میدونه من حساسم و حالم بد میشه انگار داره تهدید میکنه 

بعد اگه پرینت گرفتو اشتباه کرده باشی چی روت میشه توچشاش نگاه کنی

اخه گوشیشو آورد گفت ببین تو مخاطبین من نیست اصلا همچین کسی شاید گوشیمو تنظیمات کارخانه زدم باز شماره اش واسه تو اومده زنگ زدم به دختره گفت نمیشناسم 

اخه گوشیشو آورد گفت ببین تو مخاطبین من نیست اصلا همچین کسی شاید گوشیمو تنظیمات کارخانه زدم باز شماره ...

خب پس بیخیال شو دیگه

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
اخه الان پیرینت نگیرم مخم میپیچه و اینم انگار اصرار داره پیرینت نگیرم 

چی بگم