2777
2789
عنوان

دختری که از پسری خوشش بیاد

1798 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

نظر شما درباره اینکه یه دختر از پسر خوشش بیاد چیه؟

یعنی جایی ببینید یه دختر از یه پسر خوشش اومده چ فکری راجع بهش میکنید؟

بنظرتون این دختر میافته سرزبونا؟

آبروش میره؟

بقیه پسرا راجع بهش چه فکری میکنند؟

😘Thanks GOD 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق دست خود آدم نیست که من ده ساله کسیو دوست دارم ولی خب عشقمو برا کسی نگفتم که بدونن البته فکر کنم طرف مقابلم خودش فهمیده باشه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
طبق تجربه ای که دارم اصلا چیز خوبی نیست .. اون پسر هیچ وقت پاپیش نمیذاره تا زمانیکه بدونه دوسش داری

اره خوده پسره منظورم نیست

نظر دیگران نسبت ب همچین جریانی چیه؟

😘Thanks GOD 
پسرا تیزن دختر انگار  کوچیک میشه

نباید عشقتو بهش اعتراف کنی من که اگه بمیرمم اینکارو نمیکنم چون خیلی مغروره و خودمم محجبه هستمو روم نمیشه

اوایل خیلی سوتی میدادم چون سنم کمتر بود و متاسفانه دخترا هم خوب بلد نیستن حسشونو پنهان کنن😬

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
اره خوده پسره منظورم نیست نظر دیگران نسبت ب همچین جریانی چیه؟

دیگران زیادن هرکسی یه دیدگاهی میتونه داشته باشه ..من کلا به نظر بقیه اهمیت نمیدم تو این مسعله هم مهم نبود .. اما چون فیلم خارجی خیلییی نگاه میکنم فکر میکردم اون پسره هم جنتلمنه .. حواسم نبود ایرانیه🇮🇷😐

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
اره دخترا ضایع اند چند سالتونه؟

۲۷سالمه 

خیلی دوستش دارم کلا شخصیتش جوریه که همه دوستش دارن

دیگران زیادن هرکسی یه دیدگاهی میتونه داشته باشه ..من کلا به نظر بقیه اهمیت نمیدم تو این مسعله هم مهم ...

اوکی

نه من خودم حس میکنم اون دختر ضعیف دیده میشه

حالا خاستم نظر شما رم بدونم

😘Thanks GOD