ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عشق دست خود آدم نیست که من ده ساله کسیو دوست دارم ولی خب عشقمو برا کسی نگفتم که بدونن البته فکر کنم طرف مقابلم خودش فهمیده باشه
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
نباید عشقتو بهش اعتراف کنی من که اگه بمیرمم اینکارو نمیکنم چون خیلی مغروره و خودمم محجبه هستمو روم نمیشه
اوایل خیلی سوتی میدادم چون سنم کمتر بود و متاسفانه دخترا هم خوب بلد نیستن حسشونو پنهان کنن😬
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
اره خوده پسره منظورم نیست نظر دیگران نسبت ب همچین جریانی چیه؟
دیگران زیادن هرکسی یه دیدگاهی میتونه داشته باشه ..من کلا به نظر بقیه اهمیت نمیدم تو این مسعله هم مهم نبود .. اما چون فیلم خارجی خیلییی نگاه میکنم فکر میکردم اون پسره هم جنتلمنه .. حواسم نبود ایرانیه🇮🇷😐
خیلی دوستش دارم کلا شخصیتش جوریه که همه دوستش دارن