2777
2789
عنوان

راه حل

29 بازدید | 6 پست

دوستان راه حلی دارید به من بدید ، من مادر شوهرم ۶۸ سالس و افسرده چون دوتا دختراش سن بالا تو خونن به خاطر همین به شوهر من وابستگی داره صبح زنگ میزنه حال همسرمو  میپرسه بعد وویس میده قوربون صدقه میره بعد بعدازظهر همش پیام میده به همسرم حال میپرسه مسافرتم میریم به همسرم میسپره خودت خبر بده مسافرت هم بریم باید زنگ بزنه به مامانش حال احوال کنه به همسرم میگم چرا انقدر پیام میده از مامانش دفاع میکنه میگه حوصلش سر میره این کاراش منو افسرده کرده و از همسرم دور راه حل بهم بدید حق دارم ناراحت باشم یا نه کلا نظرتونو بگید

به نظر من زیادی حساسید، خودتونو بزنید به بی‌خیالی. چیزی که از شما کم نمیشه. شما هم جایگاه خودتونو دا ...

احساس میکنم مامانش میخواد فقط با محبت زیاد به همسرم اونو بکشه سمت خودش من مشکلی ندارم با این کارا فقط وقتی که میرم اونجا مامانش یه تعارف بهم نمیکنه و همش بهم میگه شوهرت با خواهراش اینجا میرفت اونجا میرفت همش میشینه زل میزنه ببینه من با دختراش چطورم این کارارو میکنه من بدم میاد تا شوهرمم بهش توجه نکنه خودشو میندازه زمین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکنم مامانش میخواد فقط با محبت زیاد به همسرم اونو بکشه سمت خودش من مشکلی ندارم با این کارا فق ...

شرایط سنی مادرشوهرتون و شرایط دختراش، شاید حساسش کرده. شما که قطعا هوای همسرتون رو دارید. محبت مادر هیچوقت جای محبت زن رو نمی‌گیره. شما هم زیادی به همسرتون محبت کنید، البته نمایش بازی نکنید، از ته قلب باشه،همسرتون شما رو با هیچی عوض نمیکنه

شرایط سنی مادرشوهرتون و شرایط دختراش، شاید حساسش کرده. شما که قطعا هوای همسرتون رو دارید. محبت مادر ...

من دیدم این شکلیه شروع کردم به محبت زیاد به همسرم خیلی بهتر شد همه چی ولی هرازگاهی بازم کاراش حساسم میکنه میشینم فکر میکنم گریه میکنم از شام ناهار درست کردن میوفتم

من دیدم این شکلیه شروع کردم به محبت زیاد به همسرم خیلی بهتر شد همه چی ولی هرازگاهی بازم کاراش حساسم ...

نه عزیزم، الان فکر و خیال برای همه ما به یه نحوی وجود داره، خودتونو با فکر و خیال از پا نندارید. اعتماد به نفس داشته باشید و مطمئن باشید که بهترینید، این حس خوبتون به خودتون ، به همسرتون هم منعکس میشه🌹