2777
2789
عنوان

چیکار کنم حالا بیان تورو خدااااا🥵

187 بازدید | 37 پست

رفتم پرینت گرفتم از اون همه سوال هزینه ش مهم نیست میخوام بدونم ارزششو داره 😐دارم دیوونه میشم نمیدونم کتاب رو بخونم یا سوالات آزمون رو😤. یه سایت هایی رو دیدم که نمونه سوالات 1400رو میشه دانلود کرد و خوند نظرات همه تا حدودی قبولی بوده 600تا سواله کتابم دو بار خوندم نمیدونم اعتماد میشه کرد فقط سوالا رو بخونم یا نه چون بچه دارم خیلی سخته خدایی... کسی تجربه داره برام بگه من این سوالا رو بخونم خوبه یا کتابو...یا کار دیگه ای کرده اصلا! کسی بوده تا حالا با این سوالات قبول شده باشه؟ 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که کتابو دو دور خوندی پس سوالا رو هم بخون

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

سوالات آزمون راهنمایی رانندگی رو میگم

من فکر کردم آزمون استخدامی رو میگی😐😐😐

همون کتاب کافی بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من فکر کردم آزمون استخدامی رو میگی😐😐😐 همون کتاب کافی بود 

نه رانندگی رو میگم مرسی آخه با بچه کتاب سخته میترسم برم سر آزمون قبول نشم

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
نه رانندگی رو میگم مرسی آخه با بچه کتاب سخته میترسم برم سر آزمون قبول نشم

نه رو همون کتاب مسلط باشی خوبه ولی حالا که گرفتی سوالا رو بخون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی باشه میخونم ❤️

خواهش میکنم

موفق باشی 🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40