سلام بچه ها کسی بوده برای مهاجرت نمره آیلتس ۴ونیم گرفته باشه و در چه حدی باید باشه زبانمون ؟از تجربیاتتون بگید لطفا و چه کتابهایی باید بخونیم ،من سطح زبانم در حد متوسط هستش و تا الانم ۳تا کتاب American English file رو خوندم
🌹🌹🌹
👼🏻🤰🏻دلبندم بند بند دلت را به خدايي بسپار كه بيشتر از من هوايت را دارد👼🏻🤰🏻
درحد خیلی خیلی عادی باشی راحت 5 رو گرفتی. هرچند کشورای درست حسابی معمولا 5،5 به بالا رو قبول دارن. تازه همون 5،5 هم فقط بعضی جاها وگرنه 6،5 تا 7 باید باشه
نشنیدم تا حالا کسی با ایلتس 4 تونسته باشه پذیرش بشه
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
آیلتس الان 6 میلیون هست هزینه آزمون اش و با اینحال فقط 2 سال اعتبار داره.
قشنگ بشین واسش خوب بخون. به زیر 6/5، 7 راضی نشو.
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊