2777
2789
عنوان

چقد سخته...

77 بازدید | 10 پست

تحملم کم شده.با کوچیکترین حرفی عصبانی میشم.حوصله خودمم ندارم.دیروز تولد دوستم بود خانوادش سوپرایزش کردن فیلم گذاشته بود.منم دل دارم حساسم.از این کارا ک خبری نیس حداقل ی نگاهه خوب حقم نیس؟

مثلا باید کنکور بدم امسال.اما اصلا خبری از کتاب و اخلاق خوب و چیزایی که باید باشه نیست.بزور میشینم درسای مدرسه رو میخونم.کنازش باید برا کنکور تست بزنم اما اصلا اشتیاقی ندارم.ولی اگه قبول نشم بدتر میشه.

لج میکنم نمیدونم سر چی.عصبی میشم تا گریه نکنم خوب نمیشم.

من بدتر بوم . از یه طرف پول کتاب تست هم نداشتم که بشینم تست بزنم :(

بعدش میگن فقیر و فقرا بدون زبان انگلیسی بدون کتاب تست بدون ازمون ازمایشی بدون معلم (معلمها تدریس نمیکنن )

پزشکی روزانه قبول شده :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی زود رنج شدم هرچی میشه گریم‌میاد تازه کنکوریم هستم یه مشکل بدترم دارم.کار هرروزم گریه اس

قرص میخورم بیشتر خابم.همش دلم میخاد بخابم و تو تاریکی و تنهایی باشم.حتی تحمل سر صداهم ندارم.برا کنکورت شروع کردی؟

یکم توجه میخام.البته الان دیگه نه.موقعی که میخواستم توجهی بهم داده نشد.همش تو سری خوردن.بخاطر کارای نکرده.هر کاریم کنم ب چشمشون نمیاد.

من بدتر بوم . از یه طرف پول کتاب تست هم نداشتم که بشینم تست بزنم :( بعدش میگن فقیر و فقرا بدون زبان ...

فقیرفقرا از یجاعایی بشون میرسه.قبول شدی؟

کاش حداقل دغدغه مشکلات خودمو نداشتم قشنگ تمرکز میکردم

قرص میخورم بیشتر خابم.همش دلم میخاد بخابم و تو تاریکی و تنهایی باشم.حتی تحمل سر صداهم ندارم.برا کنکو ...

دقیق مثل توام شبارو دوس دارم از روز متنفرم‌صبحا بلتد میشم افکار منفی میاد تو سرم . روانپزشکم دارم میرم قرصم داده 

خواهرم همه ی دنیامه

عزیزم منم تقریبا شرایط سختی داشتم تو کنکور دعوا که میشد یه کم صبر میکردم ولی میدیدم‌تموم نمیشه هم ن با چشمای گریون میخوندم خیلی دل شکسته ام اما امیدوارم ته همه ایم بدبختیا یه چیز خوب در انتظارم باشه

توهم تمام تلاشتو بکن عزیزم تا سال دیگه دانشگاه باشی

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
فقیرفقرا از یجاعایی بشون میرسه.قبول شدی؟ کاش حداقل دغدغه مشکلات خودمو نداشتم قشنگ تمرکز میکردم

نه . وقتی کلاس زلان نرفته بودم تست نداشتم‌و...

چطور قبول میشدم :(

حسرتش موند 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(