سلام خانما من یک روز لکه بینی قهوه ای داشتم بعدش هم خونآبه دارم رفتم دکتر سنو گرافی کردبین کیست وساک بارداری نتونست تشخیص بده بنظرتون چیکارکنم براتون این شرایط پیش اومده یا از اطرافیانتون شنیدیدکه کمکم کنید🙏🙏🥺🥺
عه چرا اتفاقا اون ماه واکسن زدم این ماه هم نوبت دوز دومم هست میترسم برم بزنم باردار باشم سقط ب ...
منم پری ازم گذشته بود که واکسن زدم تو اون تاپیکه خیلی از خانم ها میگفتن بعد واکسن پریودمون جلو عقب افتاده منم همه علایمش دارم اما نمیشم همشم شکمم نفخ میکنه موندم توش حالا برم سونو شایدم کیست داشته باشم اخه پریودم اینقدر تاخیر نمی افتاد
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
سلام من اقدامم.یازده روزه عقب انداختم ترشحاتم قهوه ای رنگه ک ی روز هست ی روز نه خیلی کمه.بی بی زدم امروز منفی بود.کسی بوده با بی بی منفی باردار باشه؟اگه میدونید کمکم کنید