2777
2789
جراحی نکردم کپسول روغن گل مغربی و ویتامین ای میخورم

علایمت چیبود ؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بیشتر درد داشتم

کجا های سینت بود یه سینه بود؟ 

من سینه چپم شدید درد داره 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
عزیز شما خوب شدی؟! منم سینه چپم درد داره خارش و سوزش هم داره مخصوصا با پوشیدن لباس زیر

ن والا ی سینم دردش بیشتر هم شده شما دکتر نرفتین؟

ن والا ی سینم دردش بیشتر هم شده شما دکتر نرفتین؟

دکتر رفتم معاینه کرد گفت برا اطمینان مامو مینویسم که من نرفتم چون اینجا خیلی خیلی دیر نوبت میدن ‌و سنم زیر ۳۵ گفتن مامو خوب نیس برا این سن به جاش سونو باید کرد من هیچ کاری دیگه نکردم 

دکتر رفتم معاینه کرد گفت برا اطمینان مامو مینویسم که من نرفتم چون اینجا خیلی خیلی دیر نوبت میدن ‌و س ...

کاش ی سونو میرفتی دردشما چجوری بود؟ 

منم باید برم دکتر منم سنم کمه۲۲ هستم