2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چکار کردی از بین رفتن؟بعد چند وقت  رفتی سونو فهمیدی یکی مونده؟

من قرص ویتامین ای و گل معربی خوردم بعداز سه ماه رفتم همشون رفته بودن فقط یه کیست ساده مونده بود 

من قرص ویتامین ای و گل معربی خوردم بعداز سه ماه رفتم همشون رفته بودن فقط یه کیست ساده مونده بود  ...

امروز رفتم مطب برا منم همین دوتارو نوشت.همش میگفت نگران نباش هیچی نیست.میخواستم بدونم برطرف میشه یانه؟نگرانم کمی

امروز رفتم مطب برا منم همین دوتارو نوشت.همش میگفت نگران نباش هیچی نیست.میخواستم بدونم برطرف میشه یان ...

اره عزیزم برطرف میشه فقط قرص ویتامین ای د دی و گل مغربی بخور 

قرص ضد بارداری خوردم 

عزیزم کیستهای شما ازبین رفت ؟

من حدود۵-۶ساله پیش سینه ی چپم دردمیکردفکرکردم ازقلبمه نوارگرفتن گفتن چیزی نیست رفتم دکترزنان سونو نوشت گفتن کیست داری بهم گفت برم دکترجراح عمومی وقتی رفتم دکترجراح بهم ویتامین ای وگل مغربی دادیه مدت طولانی خوردم وپرهیزغذایی داشتم مثلا ادویه سوسیس کالباس ونوشابه وکاکائوومرغ وپفک میدونستم دردموبدترمیکنه نخوردم تااینکه دردش ازبین رفت فقط عصبی میشدم دردمیگرفت تااینکه دومین بچموباردارشدم اوایل زایمان سینم سفت میشددردشدیدمیگرفت اصلاشیرنداشتم بدم خیلی کم بودشیرم یک ماه بیشترشیرندادم الان که دوسال میگذره یه مدته سینه ی چپم‌دوباره دردمیگیره میزنه به زیربغلوکتفم وخیلی دردش شدیده برای شماهم دردش زیاده؟قرص هورمونی دردسینه روبیشترنمیکنه؟من میخوردم حس میکردم سینه هام کش میاد

شماچیکارکردین؟ببخشیداینهمه سوال پرسیدم 

عزیزم کیستهای شما ازبین رفت ؟ من حدود۵-۶ساله پیش سینه ی چپم دردمیکردفکرکردم ازقلبمه نوارگرفتن گفتن ...

سلام عزیزم شما رفتین دکتر؟ من کیست سینه دارم والان چند ماهی میشه درد شدید دارم که میزنه به زیر بغل و پشت کتفم میترسم برم دکتر

سلام عزیزم شما رفتین دکتر؟ من کیست سینه دارم والان چند ماهی میشه درد شدید دارم که میزنه به زیر بغل و ...

منم امروز رفتم مطب تو جفت سینه هام از بچگی همیشه درد داشتم الان که ۳۰ سالمه تازه اولین بار رفتم سونو دادم چون زیر بغلم درد میکرد گفت تو ۲ تا سینت کیسته که اصلا مهم نیست زیر بغل سمت چپم هم بافت سینه دارم دکتر گفت همین باعث درد زیر بغل میشه که گفت اونم مهم نیست اکثر خانوما دارن قرص ای داد گفت بخور بعلاوه پرهیز غذایی همین البته من بچه هم ندارم ولی گفت بچه دار شی این بافته بزرگ میشه باعث درد میشه که خداروشکر تصمیم به بچه ندارم 😇

منم خیلی درد دارم  دکتر گفت احتمالا کیست ها بزرگ شدن

کلی تحقیق کردم برای رفع کیست سینه و کیست و فیبروم رحم 

بچه ها نوره عالیه هر حمومی که میرید بکشید رو بدنتون رو سینه هاتون و زیر بغل و زیر شکم همه کسیتا و عفونت و توده هاتون از بین میره عالیه خودمم انجام دادم 

سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای...کیست سینه... تیرگی بدن...  که خیلی عالیه جواب عالی گرفتم تنبلی تخمدان اگزما پسوریازیس اگزما قارچ پوستی  مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886