2777
2789
دلیلش رو درست نمی دونند ممکنه هورمون ها تاثیر داشته باشند  تجربه من دوری از استرس، ورزش کردن، ...

من یه سال پیش فهمیدم که دارم بعداز اون هم حامله شدم و الان هم شیر میدم میگم آگه چیز بدی بود دیگه تا الان خودش رو نشون میداد برای من یکیش بزرگه دکتر هم تشخیصش آینه که فعلا بهش دست نزنم بیشتر نگرانیم همینه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه الان فقط گاهی اوقات

نمیدونم چرا اوایلش بیشتر درد میکنه ولی بعد که زمان میگذره فقط نزدیک پری درد داره برای من فقط یه نفطش آون هم وقتی فشار میدم دردم میاد

من یه سال پیش فهمیدم که دارم بعداز اون هم حامله شدم و الان هم شیر میدم میگم آگه چیز بدی بود دیگه تا ...

من هم هردو سینم کیست داشت و شیر میدادم سینه ای که پسرم شیر میخورد کیست هاش از بین رفت ولی چون از سینه چپ نمیخورد هنوز کیست ها هستن 

من هم هردو سینم کیست داشت و شیر میدادم سینه ای که پسرم شیر میخورد کیست هاش از بین رفت ولی چون از سین ...

اها من ده روز قبل از پری سینه هام درد میگیره برای شما هم اینطوری 

من کیست دارم کیست جراحی نمی‌کنند مگر چندبار تخلیه کنند و دوباره عود کنه، تخلیه هم با یک سرنگ نازک که ...

سلام من ۳ سال پیش کیست داشتم و حامله شدم و کیست هام رفتن و الان بعد سه سال یه دردی در سینم حس کردم و سنو انجام دادم  و دکتر 

سنو گفت کیست داری باید بری دکتر  الان هم یه هفته اس

ت که هی میرم دکتر و دکتر مرخصی است و الان موندم چکار کنم