2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کیست دارم کیست جراحی نمی‌کنند مگر چندبار تخلیه کنند و دوباره عود کنه، تخلیه هم با یک سرنگ نازک که اصلا احساس نمیکنی مثل خون گرفتنه تقریبا من سه سال پیش یکی از کیست هام چون بزرگ شده بود تخلیه کردم 

من کیست دارم کیست جراحی نمی‌کنند مگر چندبار تخلیه کنند و دوباره عود کنه، تخلیه هم با یک سرنگ نازک که ...

اها وقتی تخلیه کردی توش جی بود دوباره عود کرد نمونه برداری هم کردی ازش

اها وقتی تخلیه کردی توش جی بود دوباره عود کرد نمونه برداری هم کردی ازش

فقط ی مایع رنگی بود که با همون سرنگ دکتر گذاشت تو ظرف گفت ببر آزمایشگاه برای اطمینان که جواب خوب بود و فقط التهاب نشون میداد 

کیست ها اصلا سرطانی نمیشن و جای نگرانی ندارند 

اگر توده دارید نیاز به بررسی هست تازه اکثر توده ها هم خوش خیم هستن و جای نگرانی ندارند مگر بزرگ بشن و یا تغییر شکل بدن که باز هم دلیل بر سرطانی بودنشون نیست و فقط توصیه به نمونه برداری میشه و اکثرا خوش خیم هستند اگر دوست داشتی جواب سونو رو بذار بهت بگم

فقط ی مایع رنگی بود که با همون سرنگ دکتر گذاشت تو ظرف گفت ببر آزمایشگاه برای اطمینان که جواب خوب بود ...

جواب سونو پیش مامانم الان هم تحت نظر جراح عمومیم که تو مطبش سونو داره آون میگه چربیه کیست شما چند میل بود که ابشو کشیدین نوعش چی بود

جواب سونو پیش مامانم الان هم تحت نظر جراح عمومیم که تو مطبش سونو داره آون میگه چربیه کیست شما چند می ...

توده چربی با کیست فرق داره عزیز جان با نظر دکترت پیش برو منم 6 ساله زیر نظر جراح عمومی هستم 

برای من کیست ساده هست کیست ساده فقط توش مایع داره، البته کیست ها هم ممکنه ساده یا کمپلکس باشن کمپلکس ها یک قسمت مایع یک قسمت جامد دارند که معمولا توصیه به پیگیری میشه 

توده چربی جامد هست و جنسش از چربی وبازم نگران کننده نیست 

یک توده هم هست به نام فیبروادنوم که بازم بی خطر کارش ندارند مگر بزرگ بشه که با یک جراحی ساده خارج میشه و اصلا جای نگرانی نداره 

یک سری توده ها هم که معمولا بد هستن اگر همون اوایل متوجه بشن فقط توده خارج میشه ولی اگر خدای نکرده دیر متوجه بشن ممکنه سینه تخلیه بشه 

اینا یک سری اطلاعات بود  با دقت ببین برای اینکه مردم معمولا نمی دونند و مثلا میگن فلان فامیل ما کیست داشت سینه اش رو برداشتن در صورتی که حتما دور از جون همه توده سرطانی اونم پیشرفته داشته نه کیست،  کیست یک چیز شایع که اکثر خانم ها دارند 

توده چربی با کیست فرق داره عزیز جان با نظر دکترت پیش برو منم 6 ساله زیر نظر جراح عمومی هستم&nb ...

توده چربی همون چربیه اخه دکتر گفت با سرنگ میشه تخلیش کرد اینا بخاطر چی به وجود میان 

توده چربی همون چربیه اخه دکتر گفت با سرنگ میشه تخلیش کرد اینا بخاطر چی به وجود میان 

دلیلش رو درست نمی دونند ممکنه هورمون ها تاثیر داشته باشند 

تجربه من دوری از استرس، ورزش کردن، سالم خواری و رژیم مناسب (حذف سوسیس و کالباس و فست فود، حذف کنسرو، سبزیجات و میوه فراوان، چربی کمتر نمک کمتر، چای و نوشابه و قهوه کم مصرف بشه، جوانه غلات و حبوبات فراموش نشود)