2777
2789
عنوان

کراتین چیه

104 بازدید | 12 پست

بچه ها کراتین چیه 

کارش چیه

چجوریه مثل رنگ موئه؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

لُخت نَ ها،لَخت ،شلاقیشون میکنخ

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهاتو لخت میکنه

چجوریه

بعد از قیمتش خبر داری

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

احیا کننده مو تقویت کننده خواهرم سه روز پیش کرد 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  
لُخت نَ ها،لَخت ،شلاقیشون میکنخ

فهمیدم 😁

خنگ نیستم اونقدرام

چجوریه 

چجوریه بعد از قیمتش خبر داری

قیمتش بستگی ب بلندی و کوتاه موهات دارع

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
احیا کننده مو تقویت کننده خواهرم سه روز پیش کرد 

مثل رنگ مو چجوریه

قیمتش چقدره

موهاتو لخت میکنه...اما کم پشت نشون داده میشه موهات

اع حالا باز بنظرم از این حال وز بهتره😁

مثل رنگه چه شکلیه

قیمتش چقدره

مثل رنگ مو چجوریه قیمتش چقدره

اره مواد میزنه لایه له لایه اتو میکنن بعد جونم برات بگه ،تا سه روز نباید موهاتو ببندی حتی پشت گوشام نباید بکنی ،شامپو و ..ماهانه ۴۰۰،هزینه هم ۵ تومن موهاش بلند بودا تا رو باسن بود 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  
اره مواد میزنه لایه له لایه اتو میکنن بعد جونم برات بگه ،تا سه روز نباید موهاتو ببندی حتی پشت گوشام ...

اوه پس ب درد من نمیخوره