2777
2789

بچه من نگرفت ولی خواهرزاده هام گرفتن 

مضراتی ندیدیم اتفاقا خیلیم خوب بود و کمک کننده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه. منو داداشام پستونک می‌خوردیم الان مرتب ترین دندونای فامیل مال ماست😂

چه باحال😂

من میخوام به دخترم بدم، همسرم میگه فک و دهنش بد فرم میشه بعدا

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

منم فقط موقعی ک میذاشتم سرجاش بخوابه گریه میکرد بش دادم بزرگتر شد وابسته تر شد موقع دندون دراوردم مضراتی نداره اولش کمک گننده بود بعد اذیت شدم تا اینکه پستونک پاره شد و ولش کرد راحت شدم اخه بیشتر از یه سال شده بود

منم ندادم چون فک کردم بچه میماله به این ور اون ور بعد میذاره دهنش کثیف میشه بچه مریض میشه

اره درست میگی. به این فک نکرده بودم

ن بده بهتره ...من الآنم ب پسرم میدم ب پسر بزرگم دادم الان ۸سالشه مشکلی نداره......

پستونک معمولی دادی یا ارتودنسی؟

اره درست میگی. به این فک نکرده بودم

مرتب بشور....البته پسرم اصلا درنمیاره مگه موقع غذا یا شیر دادن دربیارم میشورم. یه درپوش داره میذارم روش با ز تا پستونک بخاد..... بچه همینه باید حواست بهش باشه پستونک رو ندی بالاخره دستشو می‌کنه تو دهنش    دستش هم آلوده ست دیگه