2789
عنوان

بابام...

124 بازدید | 9 پست

خیلی بد اخلاقه خیلییی

هیچوقت خوب رفتار نکرد نه با ما نه مامانم

من سیستم ایمنی بدنم زود زود مریض میشم 

الان سرما خوردم دیشب یه دعوایی راه انداخت بچه های من عین کره خرن هیچی حالیشون نیست و یه حرفایی زد برا چی؟ چون من سَرما خوردم 

میگه میرن مدرسه عین گاون با اینکه من بیشتر از بقیه همکلاسیام رعایت میکنم

من امروز امتحان داشتم دیشبم حالم خوب نبود تو اتاقم بودم درس بخونم امروز یه دعوا راه انداخته بچه های من فلانن و... درس که نمیخونن میرن تو اتاق معلوم نیست چه کارهایی که نمیکنن میگن داریم درس میخونیم😔 همیشه میگه بچه های من بد هستن هیچی نمیفهمن یه روزم سر یه جمع و تفریق ریاضی با من یه دعوایی کرد که 3 روز گوشیمو گرفت تا دوهفته باهام حرف نمیزد بخدا عصبیمون کرده افسردمون کرده تا الان 1 بارهم مسافرت یا تفریح نرفتیم خودشم اکثرا سر کاره وقتیم میاد همش دعواس، میگه تو سه ماه فلان قدر پول خرج کردید خب مگه میشه خرج نکرد آدم خسیسی نیست ولی تو دعوا فقط سرکوفت میزنه 

خسته شدیم از دستش

حرف میزنیم دعوا میکنه کم حرف بزنید سرم درد گرفت

حرف نمی‌زنیم دعوا میکنه میگه حرف نمیزنید

میریم خونه اقوام بحث میکنه 

گوشی دستم میگیرم گوشیو میگیره میگه با کی داری پیام میدی یا چیکار میکنی

فقط تهمت میزنه :) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید ریشه در کودکیش داره یکم اعصابش ضعیفه

بچه بوده مادرش خیلی باهاشون بد رفتاری میکرده 

الانم داره همون بلا هارو سر ما میاره

اینقدر مارو تو جمع خورد کرده تو جمع دعوامون کرده توی جمعی که هستم نمیتونم حرف بزنم همه میگن چرا ساکتی

خسته شدیم از دستش حرف میزنیم دعوا میکنه کم حرف بزنید سرم درد گرفت حرف نمی‌زنیم دعوا میکنه میگه حرف ...

بیشتر باباها این اخلاقو دارن  یکم به گذشته خودشون مقایسه میکنن شایدم از خستگی کارشه میخواد ی جوری خودشو خالی کنه

یکم مهربون صحبت کنی دلش نرم میشه 

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
بیشتر باباها این اخلاقو دارن  یکم به گذشته خودشون مقایسه میکنن شایدم از خستگی کارشه میخواد ی جو ...

من این مواقع اصلااا حرف نمیزنم اون فقط حرف میزنه و دعوا میکنه🚶‍♀️