2777
2789
عنوان

مدرسههههههه🤞🏻💕

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگوووو اصلا خوب نیس رعایت نمیکنن بعدشم هیچ وقت ب کسی نگو خوشبحالت🙂

از تو خونه بودن ک بهترع بخدا الان بگن پاشین بیاین مدرسه تا مدرسه می‌دوم میرم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
خوشبختممممم😁😂😂

...و همچنین ❤ من برم مشقامو بنویسم🤣

آخی....دلم واسه اونروزا تنگ شد😞

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پاشو درستو بخون عههههههه

فکرم خیلی درگیره 

اصلا متوجه نمیشم دبیر چی میگه

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
😐😂هعبیییییی

تنها راهمه😐امروز نه تکلیف فرستادم نه چیزی خوندم کلا هیچ به هیچ حوصلم ندارم🚶‍♂️

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

امتحان ریاضی و زیست دارم بجا اینکه بخونم اومدم نی نی سایت🤦🏼‍♀️

@magicsubliminal برو تو کانالش ساب ارزو بنفش پیدا کن دان کن اول ارزو کن امتحانام نمره خوب بگیرم بعدشم شیش بار یا نیم ساعت بگوش حتما نتیجه میدع اعتقاد داشته باش

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
تغییر نمرات گذشته و آینده به نمره 20 •🌸🍐‌• 3 •5 •7 •9 قبل یا بعد هر امتحان ۲۰ بار تکرار کنید 🌻 ...

🧡🌿

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
موفق باشی منم استرس دارم طبیعیه نترس😂🙂

ممنون و همچنین🤩

نه بابا هیچ وقت استرس نمیگرفتم امروز اینطوری شدم

اون روز دخترا داشتن جون میدادن من آهنگ رپ گوش میدادم

حالا برعکس شد😂😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
این ینی چی الان😐😂

یعنی ممنون دوست عزیز

خیلی خیلی لطف کردی 

فدات شم.

مرسی مهربون

😂😂😂🤩