2777
2789
عنوان

به نظرتون بگم

182 بازدید | 18 پست

دوست پسر دوستم اومد پستامو لایک کرد این به کنار با پیج پیویش فالوم هم کرده هر وقتم پست میزارم نفر اول لایک میکنه بنظرتون عادی هس یا من حساسم یا بهم نظری داره؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا از لایک کردن ی نفر هم برداشتایی میکنید؟! ول کن بابا فقط ی لایک ساده اس ! 

دوستم ببینه فک میکنه من مخشو زدم یا بهم شک کنه از این میترسم دوستیمون بهم بخوره

حساس نباش،وگرنه مخت هنگ میکنه

اخه فالوم هم کرده پیج من بازه هر کی میخواد میکنه دوستم ببینه ناراحت  میشه فک کنم نمیخوام دوستی مون بهم بخوره

دوستم ببینه فک میکنه من مخشو زدم یا بهم شک کنه از این میترسم دوستیمون بهم بخوره

خب اون دوستت باید خیلی نادون باشه که همچین حرفی بزنه . لایک کردن که دیگه قصد و نظر نداره

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

با یه لایک کردن به این نتیجه رسیدی؟ حساس شدی

ن اولا لایک میکرد الانم فالوم کرده رفتاراش یجوریه دوستم میترسم ببینه ناراحت شه اخه طرف معروفه چرا باید بیاد پستای منو فالو کنه اونم که چرت هستن همشون

من بودم میگفتم 

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
خب اون دوستت باید خیلی نادون باشه که همچین حرفی بزنه . لایک کردن که دیگه قصد و نظر نداره

اخه فالوم هم کرده من کاری ندارم رفته رفته خیلی توجه مو جلب میکنه

نه بابا حالا مگه هرکی اولین نفر لایک میکنه بهت نظر داره

شاید از اوناست ک دائما انلاینه

با پیویشم شاید فالو کرده ک میخواد همه اشناها تو پیجش باشن

من خودم یه مدت اولین نفر همه رو لایک میکردم با پیجمم هرکیو میشناختم فالو میکردم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤