2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 279 پست
شکایت فک نکنم راه به جایی بازکنه فقط هزینه ازجیبت میره فقط انقداذیتش کن مشتریاش کم شن؛کجاعمل کردی؟

من اگه خودمم بکشم مشتریاش کم نمیشه انقد ک جاافتاده .. صف کشیدن تو مطبش .. دکتروکیلی مشهد 

من اگه خودمم بکشم مشتریاش کم نمیشه انقد ک جاافتاده .. صف کشیدن تو مطبش .. دکتروکیلی مشهد 

هردکتری کارخراب داره بلاخره.مختص بینی گوشتی ان ایشون؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچیزی بگم؟ شاید باورت نشه....من شب قبل عمل از ترس همین بیهوشی تا صبح بیدار بودم...قبل عملم شروع کرد ...

واقعا، بخدا من ک استرس مردم بعصی شبا بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره ، همه میگن راحته ولی ی ترس عجیبی دارم ، ایشالله زودتر عمل کنم استرسم تموم شه

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
واقعا، بخدا من ک استرس مردم بعصی شبا بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره ، همه میگن راحته ولی ی ترس عجیبی د ...

عمل راحتیه عزیزم...منم قبلش داشتم سکته میکردم از ترس....ولی ترسم خیلی بیخود بود الان که بهش فکر میکنم

هردکتری کارخراب داره بلاخره.مختص بینی گوشتی ان ایشون؟

نه اونموقع فرقی نداشت همه نوع بینی روعمل میکردن ..الان سرشون شلوغه ناز میارن هربینی رو عمل نمیکنن ..ک ای کاش منم قبول نمیکرد..فقط هزینه از جیبم رفت و سوراخای کوچیک بزرگ برام موند

شما پس راضی نبودی از دکتر وکیلی؟   

دکتر وکیلی برا پرسیدن قیمت باید یک ماه وایستیم تا جواب بده برای کار خراب شدش که خدا داند کی وقت بده 

دکتر جلایبان بنظرت چطوره؟ 

آلما 🍎
شما پس راضی نبودی از دکتر وکیلی؟    دکتر وکیلی برا پرسیدن قیمت باید یک ماه وایستیم تا جوا ...

نه متاسفانه سرش شلوغ شده پاسخ دهی بعد از عملشون صفره ..جلائیان کارشونو ندیدم

انشاالله بهتر بشه بینیتون 🌺  از کجا بفهمم یک دکتر کارش. خوبه یا نه ؟

50 درصد شانسیه .. و اینکه مثل اسی بهتره برین تو مطب دکترا از بیمارا مشورت بگیرین .. و اینکه از مریضایی ک جدیدا عمل کردن مشاوره نگیرین ..چون یه عده جوگیرن میگن عالیه یا بعضیا چون اوایلشه ورم داره راضی نیستن .. 

نه اونموقع فرقی نداشت همه نوع بینی روعمل میکردن ..الان سرشون شلوغه ناز میارن هربینی رو عمل نمیکنن .. ...

کوچیک وبزرگی سوراخ با ترمیم درست میشه تاحدودی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️