2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 279 پست
[QUOTE=212926401]عزیزم برام میگی از تجربت. منم شاید احتمالا برم. تو. مطب جمع کنه. تا چه حدی جمع کردی ...

عزیزم منم. سمت چپم سوراخش یکم. بزرگترهـ. ینی با جمع کردن پره ها سوراخاتون. یشکل شد. بعدش سختی دارهـاذیت میشی. چسب چرا زد رو. بینی دوباره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوراخای بینیتم کوچیکتر شد باعمل؟ سخت بود

سوراخ بینیم قبل عمل خیلی ریز بود راه تنفسمم خیلی باریک بود دکترمعاینه کرد بهم گفت حین عمل متوجه شدخیلی باریکه... الان اکی شدم...نه فقط مراقبت میخواد روزای اول...من هیچ کسی فک نمیکردبرم عمل ازبس مخالف بودم یهو تصمیم گرفتم برا عمل... فقط به دکترگفتم خوب دراره...وصیت نامم نوشته بودم اصلا نمیترسیدم هیچ استرسی نداشتم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
[QUOTE=212926401]عزیزم برام میگی از تجربت. منم شاید احتمالا برم. تو. مطب جمع کنه. تا چه حدی جمع کردی ...

گلم. بعضیا میگم. جمع کردن پره ها تومطب خوب نیس وقشنگ. نمیشه. مال شما خوشگل شد. بعد. چمدلی عمل کرده بودی شما

عزیزم منم. سمت چپم سوراخش یکم. بزرگترهـ. ینی با جمع کردن پره ها سوراخاتون. یشکل شد. بعدش سختی دارهـا ...

آره قبلش هم اصلا نشون نمیداد فقط همسرم گفت باید بری ترنیم پره رفتم پیش دکترگفت آره انجام بدی قشنگترمیشه که انجام دادم بهترشد همون حین بی حسی برام کورتون هم تزریق کردبرای ورم...خب بخیه زدبه پره دیگه بخاطر همون چسب زدفک منم

گلم. بعضیا میگم. جمع کردن پره ها تومطب خوب نیس وقشنگ. نمیشه. مال شما خوشگل شد. بعد. چمدلی عمل کرده ب ...

اصلا عمل خاصی نیست که قشنگ نشه برای من خیلی سطحی بود همون لحظه داشتیم بادکترباهمدیگه حرف میزدیم عاشق دکترمم  من خودم نیمه فانتزی خواستم.

آره قبلش هم اصلا نشون نمیداد فقط همسرم گفت باید بری ترنیم پره رفتم پیش دکترگفت آره انجام بدی قشنگترم ...

چه خوب مبارکع. مرسی از راهنماییت. راستی دوباره بعد بخیه زدن. پره ها ورم میکنن؟ 

نه. منظورم. جمعکردن پره ها تومطب بوذـ

خیلیا تومطب جمع میکنن پره رو...اونایی که سوراخشون تابه تاس بخاطر قرارگیری غضروف هست که باید برن مجدد عمل شن تاپره رو خوب دراره(امیدوارم درست گفته باشم)چون بینی دوستم سوراخش تابه تاس دکترگفت با ترمیم درست نمیشه باید عمل کرد...بزرگ وکوچیک باترمیم پره حل میشه اما تابه تا فک نکنم. تقارن دراوردن سوراخ و تمام رخ مهارت میخواد.