2789
عنوان

خیلی نگرانم 😢😔

123 بازدید | 11 پست

ما با جاری و مادرشوهر تو یه ساختمونیم بعد بچه جاریم کرونا گرفته رفته بودن مسافرت.من مطمئن نیستم که خونه مادرشوهرم رفتن یانه خیلی میترسم شوهرمم رفت ب مامانش سر زد گفت مامانم گفته نیومدن خونمون ولی من ب حرفاشون اعتمادی ندارم من بچم چهار ماهشه خیلی میترسم و نگرانم هرچی هم ب شوهرم گفتم فعلا نرو خونه مامانت گوش نداد و گفت نیومدن خونشون 😢😢😢پدرشوهرمم هی میگه بچرو بیار ببینمش میترسم برای بچم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینقدر بگم درکت میکنم بدجور

توهم تو یه ساختمونی ؟

انقددددددددددددر پشیمونم از یکجا نشینی که حد نداره بخدا دیوونه شدم از بیخیالیشون .تازه هی هم مادرشوهرم میگه سرماخوردگیه 

من تو شرایط مشابه این معمولا خودمو میزنم به گلو درد و هی به بقیه میگم شاید کرونا گرفتم، به هر حال سلامتی آدم مهمتره، بگید میترسین کرونا باشید و اوناهم مریض کنید، اینجوری دلیلتونم موجهه..

توهم تو یه ساختمونی ؟ انقددددددددددددر پشیمونم از یکجا نشینی که حد نداره بخدا دیوونه شدم از بیخیالی ...

ن بینمون دیواره ولی هر شب شوهرم اونجاس بچه رو با خودش میبره حتی مادرش سرما خوردس میگم نر میگه چیزی نمیشه بچه رو یکسره میبدسن اینقد عذاب میکشم😔

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
ن بینمون دیواره ولی هر شب شوهرم اونجاس بچه رو با خودش میبره حتی مادرش سرما خوردس میگم نر میگه چیزی ن ...

کاش یکم خودشون شعور داشتن .من خواهرم کرونا داشت تا دوماه نیومد خونه مامانم اینا 

کاش یکم خودشون شعور داشتن .من خواهرم کرونا داشت تا دوماه نیومد خونه مامانم اینا 

اینا اینچیزا نمیفهمن هر وقت شوهرم بچه رو میبره میگم خدایا خودت مواظب بچم باش 

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
شوهرمو چکار کنم که هی میره خونشون ؟

بزارید بره، اگر حساس بشین رو این مسئله شوهرتون اونوقت فکر میکنه علیه خانوادشین، بعد بیشتر میره پیششون، سعی کنید محیط خونه رو بقدری جذاب کنید که بیشتر وقتشون تو خونه ی خودشون باشن