2777
2789
عنوان

حنا

70 بازدید | 5 پست

سلام خانم ها کسی برای ریزش موهاش حنا گذاشته؟ریزش قطع شده؟من امروز برای اولین بار گذاشتم ولی ریزشم یکم بیشتر شد ریزش بعد از کرونا دارم

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
من موهام میزارم .اتفاقا الانم شستمش ،برای منو کمتر میکنه من چون خیلی وقته میزارم موهام عادت کرده نزا ...

شما دفعه اول ریزش داشتین؟آخه موهام ریزش شدید داره دکتر رفتم بی فایده هیچی آخرین راهم بود 

خیلی توو حمام ریزش دارم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من ریزش نداشتم موهام بلند بود بیشتر برا تقویت گذاشتم موخوره نگیره 

نمیدونم حالا یبار دوبار دیگه هم میزارم ممنون که پیام گذاشتین