من متاهلم زندگی خودمو دارم خیلیم دوسش دارم ولی بزارین بگم که بعضی وقت هم خدا یه جایی رو خطا میکنه مثلا من که جرمم دختر بودن هست آخه خدایا کسب که پسر دوست داره چرا دختر میدی نتیجه میشم من الان خودم بچه دارم باز از دختر بودنم رنج میبرم
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
چند باری باخالم حرفم شده رفت طرف اونو گرفت اصلا حس مادری بهم نداره اون روز دایی نفرینم کرد رفت شب اونارو به خونش دعوت کرد طوری شده که تو فامیلشون همه باهام لجن اونقدر میره بدم رو میگه بخدا خسته شدم
یه داداش دارم که کلا جونشه با این که داداشم اصلا تحویلش نمیگیره هر وقت کارش میوفته بهم دخترم دخترم م ...
اکثر مواقع همینه،پسره معمولا محل.... هم نمیزاره😂ارتباطت با مادرت رو قطع کن،دیگه بهش کمک نکن
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
یه داداش دارم که کلا جونشه با این که داداشم اصلا تحویلش نمیگیره هر وقت کارش میوفته بهم دخترم دخترم م ...
اتفاقا واسه همینه که داداشت تحویلشون نمیگیره چون اونایی که بین فرزند فرق بذارن خدا کاری میکنه که دقیقا همون پسر یا دختری که دوسش دارن اصلان بهشون محل نده یا بلا سرشون بیاره تا شاید سرشون به سنگ بخوره