2777
2789

اگر میتونی تا تهران بیای دکتر علی شکرریز خودم پیششون عمل کردم و واقعا راضیم منم نیمه فانتزی عمل کردم هم عمل بینی گوشتی هم استخوانی و هم ترمیمی انجام میدن
مطبشون سعادت آباد هست شماره تماس : 09305126425
نمونه کاراشونو تو اینستا میتونی ببینی

چرا نمیای تهران خوشگلم؟ 😊

من اگه جای تو بودم حداقل یه مشاوره میرفتم، چون بینی چیزیه که قراره سالها باهاش زندگی کنی

من خودم تکنسین اتاق عملم و از نزدیک با خیلی از جراحها و سبک کارهاشون آشنا شدم. دکتر بهزاد شهرجردی یکی از اون دکتراییه که واقعاً خیلیها به کارش اعتماد دارن. خودم دیدم که خیلی از همکارای کادر درمان برای عمل خودشون یا نزدیکاشون انتخابش کردن

از طرفی بیمارهای زیادی هم از شهرهای مختلف و حتی خارج از کشور برای عمل پیشش میان. برای من مهم بود که ببینم یه پزشک فقط توی حرف خوب نیست و اعتماد آدمهای مختلف رو به دست آورده

اگر سبک طبیعی دوست داری، یه مشاوره برو، نمونهکاراشو ببین، بعد خودت تصمیم بگیر عزیزم 🌸

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/