2777
2789
عنوان

دوست مجازیم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 113 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی خیاللل بخند دنیا به روت بخنده...😄دارم بزور با افسردگی میجنگم قبل از اومدنش افسردگی داشتم با اومدنش اینقدر از آینده بامن گفت دنیامو صورتی کرد واقعا تغییر کرده بودم .. همه متوجه شده بودن تغییرمو میگفتن خوبه که یکم شاد شدی..

اینقدر وابستش شده بودم که یه روز پی نمیداد مث جنازه میفتادم رو تخت..

یه بار خونوادم خواستن خواستگار راه بدن .. آخرش اینقدر ناراحت شدم که تب کردم و کارم به .بیمارستان و سرم رسید...💔😃

الانم که دنیای صورتیمو رو سرم خراب کرد.. بی خیال مطمئنم پشیمون میشه ولی من دیگه نمیخوامش.. 

ببخشیدش بانو، بانو من شمارو به آرامش دعوت میکنم

خودت میتونی کسی رو که مثل بچه هستو تحمل کنی ؟😐 این مسخره بازی چیه خب اگه نمیخواد بگه کات 

چرا بی دلیل  میزاره میره خبر نمی گیره ببینه طرف زندس یا مرده ؟ کاش بعضیا وفاداری سگو تو وجودشون داشتن هعی...

بی خیاللل بخند دنیا به روت بخنده...😄دارم بزور با افسردگی میجنگم قبل از اومدنش افسردگی داشتم با اومد ...

من دیدمت، گریه چشم هاتون و گزاشته بودی، خیلی حیفی،بزرگتر که بشی به این روزها میخندی،ببین پسر دیونه رو اخه چه به خوب حرف زدن،من فقط بلدم چرت و پرت بگم،مثلا پسر دیونه ام

من دیدمت، گریه چشم هاتون و گزاشته بودی، خیلی حیفی،بزرگتر که بشی به این روزها میخندی،ببین پسر دیونه ر ...

😅عع خیلی وقته خواستم حذف کنم اون تاپیکو ولی مشکل داره سایت..

میدونم 😁

چرت و پرت چیه گل گفتی..

دیوانه باش بهترین تصمیمه منم قبلا دیوانه بودم ولی الان یکم دپرس شدم... میخوان به دیوانگیم برگردممممم چه پیشنهادی میدی..🙂

درسته، الان من خودم وفاداری سگ تو وجودمه، فقط نمیدونم سگ خونگی هست یا سگ نگهبان

منم مث توام 😂😂😂💔 یعنی وفادار مگسی که از پیشم رد میشه هم هستم

😅عع خیلی وقته خواستم حذف کنم اون تاپیکو ولی مشکل داره سایت.. میدونم 😁 چرت و پرت چیه گل گفتی.. د ...

در تاپیک های فان ما شرکت کنید ،البته دوستان قدیم نیستن پراکنده شدن این بار تاپیک نزدم،همش طنز بود

گیس و بلک   برای دوست مجازی گریه میکردی،انقدر احساسی هستی چرا    

🙂💔 دوستم نبود از اول قصد ازدواج داشت..... اینقدر احساساتیم که واسه یه عکس حلقه های سربازان کشته شده ی جنگ کلی گریه کردم😂😂💔خیلی احساساتی و ساده ام خیلیییی زود باورم  که همه دعوام میکنن اینقدر زود باور نباش کاش بتونم منم درک کنم که بقیه میتونن دروغ بگن.. فک میکنم چون همه چی درست میگم بقیه هم همینطورن اینم یه مشکلیه برام