2777
2789
واسه ماه های اول میگن حتما بخورین الان ک دیگ فک کنم بی تاثیر البته شما ک سونوهات حتما خوب بوده دیگ ...

اره...حالم بد میشه میخورمشون...

خوشبختی یعنی داشتن همسر سید و دختر سادات😍💚💚
نه عزیزم بستگی ب ادمش داره بازم  خداروشکر من بااینکه ۳۷ هفتم اصلا خیلی سنگین نشدم و اذیت نیستم ...

رایمان نمیترسی...من دولتی میتونم برم انقدم میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا ویار دختر بیشتره میگن ولی بازم صددرصد نیس  منو هر کی میدید میکف پسره بچت  حالا نم ...

منم دیدم اونایی که اطرافم دختر داشتن خیلیی تهوع داشتن ویار همونه؟

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
نه با لتروزل خوردم

ببخشید اینجا میپرسم ماه اول باردار شدین؟کار خاصی کردین بجز لتروزول؟من ماه اولیه که میخورم برای همین.میپرسم  

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
نه اصلا نترس گلم هیچی نیس بارداری دوره ی خیلی شیرینه بااین ترس تلخ نکن واسه خودت  میاد و می‌ره ...

اجی اگ‌نتونم‌چی اگ‌درد بکشم سز بشم چی اگ‌درد‌نتونم تحمل کنم یا بچم گیرکنه یا بندناف بپیچه چی کل بارداریمم فک بندنافم

اجی اگ‌نتونم‌چی اگ‌درد بکشم سز بشم چی اگ‌درد‌نتونم تحمل کنم یا بچم گیرکنه یا بندناف بپیچه چی کل بارد ...

😂😂😂 اصلا بهشون فکر نکن  

این چیزایی ک گفتی اگه هم اتفاق بیفته که سزارینت میکنن دیگه 

تو میری واسه طبیعی قبلش ورزش هارو میری لگنت قشنگ آماده میشه 

بند ناف فقط موقع زایمان ممکنه بپیچه که مهم نیس اصلا توی هر ۴ تا زایمان ۲ تاش بند ناف پیچیده اصلا هیچی مشکلی هم پیش نمیاد خیلی طبیعیه

😂😂😂 اصلا بهشون فکر نکن   این چیزایی ک گفتی اگه هم اتفاق بیفته که سزارینت میکنن دیگه&nb ...

الان چی نمی‌پیچه؟؟؟نخن بهدا دارم سکته میکنم🤭🤭🤭اخه موقع رابطه از درد میمردم بچه چطو بیارم