2777
2789
عنوان

دلتنگی

62 بازدید | 5 پست

بازم گریه کردم،بازم دلتنگ شدم،بازم گفتم تقصیر من بود ک نشد ولی باااز تهش گفتم شکر ک نشد

امروز قرار بود بریم عروسی ،ولی مثل بقیه دلخوشیهام اینم گند زدن بهش فک کن برا ی عروسی ساده بایدخون ب جگر شی اخرشم بابام تنها رفت،انقد دلم گرفته و شکسته و حس تنهایی دارم ک بعد ی مدتی باز کلی گریه کردم باز دلتنگ اون لعنتی شدم باز از خدا گله کردم ک چرا برا من باید همه چی انقد پیچیده بشه و بد،

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

فردا بعد تعطیلی باز میرم سرکار ولی بی انگیزم،اونجا هم دلخوشی ندارم،حالم از دوستم ب هم میخوره،از ظاهرسازیاشون،از هزار روییشون

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

فردا بعد تعطیلی باز میرم سرکار ولی بی انگیزم،اونجا هم دلخوشی ندارم،حالم از دوستم ب هم میخوره،از ظاهر ...

اگه نشد مطمئن باش خدا چیزی رو دیده که به صلاح شما بوده نشده 

دوما نشده چون شاید اون نخواسته که بشه 

سرزنش غصه خوردن ارزش نداره این واقعیت رو بپذیر و قبول کن 

انقد خودتو اذیت نکن باید زندگی کنی این روزهای جوونیو اینجوری خراب نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه نشد مطمئن باش خدا چیزی رو دیده که به صلاح شما بوده نشده  دوما نشده چون شاید اون نخواسته که ...

مرسی گل جان

جمله اولتو باور دارم بهش ،ولی خب بنده ها یکم صبرشون کمه

مرسی گل جان جمله اولتو باور دارم بهش ،ولی خب بنده ها یکم صبرشون کمه

صبور باش عزیزم حتما خدا بهترین هارو برات در نظر داره 

خودتو ناراحت نکن چیزی که تموم شده گذشته باید تو گذشته بمونه 

این تجربه ای شد که تو روابط بعدی بیشتر دقت کنی 

همیشه آدم ها میان به ما درس های بزرگی میدن 

به فال نیک بگیر 

صبور باش عزیزم حتما خدا بهترین هارو برات در نظر داره  خودتو ناراحت نکن چیزی که تموم شده گذشته ...

اهممم،💓🙏