2777
2789
عنوان

درون سرگردان

110 بازدید | 6 پست

پنجشنبه 

جمعه 

شنبه 

یکشنبه 

چهارررر روووووز در بدترین حالت روحی ممکن گذشت...بعد از جلسه مشاوره روانشناسی پنج شنبه انگار بیشتر من رو قفل کردن...تو این چند روز هیچ کار مفیدی نتونستم بکنیم..پنجشنبه رو مرخصی گرفتم و شنبه درد روحم بالاخره به جسمم زد و اونقدر درد زیاد بود که نتونستم سرکارم حاضر بشم...

پروژه های دور کاریم همه انجام نشده باقی موندن و من به شدت اعتماد به نفسمو برای انجام دادنشون از دست دادم...

نمی دونم درمان این حال بد چیه...اما کاش بتونم راهشو پیدا کنم...انگار درون خودم قفل شدم و روحم خودشو به جسمم میکوبونه و من ناتوان و درمانده دنبال راه چاره میگردم...ولی دیگه نمیترسم...نمی ترسم از این حال...دیگه فهمیدم که ورای ترس هیچی نیست... فقط درمانده م و دنبال راه چاره...

+خدای من؛می دونم می بینی من رو...اونی که ازت میخوام بشه...!

+کاش میتونستم گریه کنم...!

+معنای سوختن رو می فهمم...!

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

الهی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

میدونی چیه منم این مشکلو داشتم اما راهمو پیدا کردم تو الان نه میدونی‌ چیکار کنی نه چیکار نکی فقد اینو بدون چه تو گریه کنی یا بخندی لحضه ها میگذره دنیا منتظر تو نمیمونه تو به کسی زیبایی پول محبت و هیچ چیز  بدهکار نییتی تو برای خودت زندگی میکنی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیه منم این مشکلو داشتم اما راهمو پیدا کردم تو الان نه میدونی‌ چیکار کنی نه چیکار نکی فقد این ...

خب چطوری راهتو پیدا کردی؟

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

میدونی چیه منم این مشکلو داشتم اما راهمو پیدا کردم تو الان نه میدونی‌ چیکار کنی نه چیکار نکی فقد این ...

درد من عشقیه که نیست و نبودش رو نپذیرفتم

[QUOTE=212878693]درد من عشقیه که نیست و نبودش رو نپذیرفتم[/QUO خوب باید خودت رو قوی‌کنی زن بودن یعنی سختی کشیدن اینکه به همین سادگی سست بشی باعث درد توعه تو خودت باید دوا درمون خودت باشی دختری باش که کوه نکونش نده اگه اینکا رو نکنی همیشه اینجوری یه غم سنگینی همیشه داری و تو رو میسوزونه  

خب چطوری راهتو پیدا کردی؟

با خودم رو راست بودم گفتم من منتظر این و اون نمیمونم باید قوی باشم زن بودن یعنی سختی کشیدن اگه اینجوری سست بشی توی این باتلاق بیشتر و بیشتر غرق میشی قوی شو بدون که تو خودت خودت رو شاد میکنی برای این هایی که توی مراسم ختممون به فکر اینن نوشابه شون زرد باشه یا مشکی  خودت رو ناراحت نکن تو نه به کسی بدهکاری نه کسی به تو  خداهم خیلی کمکم کرد اگه عشق خدا تو دلت باشه همه چی میشه شاید سخت باشه ولی میشه عمیق تر کن نفس هاتو تو دلنتگیت اثر بخشه چون مهربونی های خدا توی هوا بخشه