2777
2789

بچه ها اینو ببینین(قسمتی که هایلایت کردم)

همین چند دقیقه پیش رفتم توی سایت سازمان جهانی بهداشت و از این مطلبش اسکرین شات گرفتم

علاوه بر اینکه اصلا هیچ کجای این سایت هیچی درباره اینکه کرونا از سطوح منتقل نمیشه نگفته، اینجا تو دستورالعمل های بهداشتی نوشته سطوح رو به طور مرتب تمیز کنین

در حالی که بعضی از دوستان میگن که اعلام شده دیگه از طریق سطوح منتقل نمیشه و شست و شو و ضعفونی رو کنار گذاشتن

1_توروخدا از این سردرگمی نجاتم بدین بالاخره چیکار کنم شل کنم یا سفت و سخت بگیرم همچنان؟ 😭

2_توروخدا اگه لینک یا عکس یا هرچی از خبر رسمی و معتبر درباره اینکه از سطوح منتقل نمیشه رو برام بفرستین 😢

هیچکس این ویروس رو نشناخته هیچ‌کس نمیدونه چطوری منتقل میشه و هیچکس نمیدونه چطوری نابود میشه حتی سازنده های واکسن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه شبکه ها هم زیرنویس میکنن ک سطوح رو ضدعفونی کنین

نمیدونم والا خواهر

ما ک گیج شدیم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

ببینین من منظورشواینطوری فهمیدم که یه کسی که کروناداشته باشه ودستاش الوده باشه دراثرلمس بینی وچشم و.. وبااون سطوح رولمس کنه وشماهم اون سطح رولمس کنی وبزنی به چشمت دهنت بینیت اونوقت مبتلامیشی پس لااقل دستاروبایدخوب شست

منم این متن بلندو میخوندن رد میدادم

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
میگن از سطوح منتقل نمیشه ..بیشتر از قطرات تنفسی انتقال پیدا میکنه ولی برای احتیاط تو مکان های عمومی ...

برای لوازم و خریدایی که از بیرون میاریم چی؟قاعدتا اونارم باید تمیز کرد دیگه😢

همه شبکه ها هم زیرنویس میکنن ک سطوح رو ضدعفونی کنین نمیدونم والا خواهر ما ک گیج شدیم

دقیقا حرف منم همینه

مثل اینکه تو تلویزیون چندتا دکتر تو برنامه های مختلف گفتن منتقل نمیشه از سطوح(البته خودم ندیدم فقط شنیدم) ولی همچنان زیر نویس میکنن سطوحو تمیز کنین،عینک و ساعت و انگشترو بعد از بیرون اومدن بشورین و...

قشنگ گذاشتنمون تو سردرگمی

ببینین من منظورشواینطوری فهمیدم که یه کسی که کروناداشته باشه ودستاش الوده باشه دراثرلمس بینی وچشم و. ...

دست رو قطعا باید شست

من قبل کرونا هم از بیرون میومدم دستامو با اب و مایع میشستم

ولی خب خریدامونو چیکار کنیم؟مانتو روسریامون وقتی از بیرون میایم؟درباره اینا موندم

دقیقا حرف منم همینه مثل اینکه تو تلویزیون چندتا دکتر تو برنامه های مختلف گفتن منتقل نمیشه از سطوح(ا ...

بنظر من ک ضد عفونی سطوح و چیزایی ک از بیرون خریدیم کار درستیه بلخره مردم دست زدن و گثیفه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
دست رو قطعا باید شست من قبل کرونا هم از بیرون میومدم دستامو با اب و مایع میشستم ولی خب خریدامونو چ ...

نه بابا لباس دیگه نمی خواد خریداهم بستگی داره چی باشه ولی ماهم بعضی خریدارومی شوریم

اگه اشکالی نداره میشه بگین چه چیزایی رو تمیز نمیکنین؟

مثلا قبلا چیپس وپفک وپاکت شیروهمچین چیزایی رومی شستیم ولی الان دیگه زیاداهمیت نمیدیم چیزایی رومی شوریم که می دونیم قراره بره تویخچال یازیاددست بهش بخوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز