2777
2789
عنوان

ادم حسودی نیستم

513 بازدید | 31 پست

اما از بی عدالتی ها خسته ام ، از تلاش کردنا و نرسیدنا خسته ام 

شرایط رفتن از ایران و فعلن ندارم ..

ولی سعی کردم همیشه تو دانشگاه و هرجایی بهترین باشم و خوب یاد بگیرم ...

دانشجوی دکترای برقم تو دانشگاه تهران

بحثم توهین نیست بحثم ادم هاییه که تلاش نکردن ولی  به خیلی چیزا رسیدن...ولی خواهرشوهرم پزشکی میخونه تو یکی از شهرستان های نزدیک مرز، معدلش به زور به 15-16 میرسه ، خودش میومد از تقلبای خودش و دوستاش با افتخار میگفت و هزار تا چیز دیه ...

الان داره میره طرح حقوقش خدا تومنه ... 

منم در به در دنبال کار .... 

چرا هر کی زحمت میکشه کمتر موفق میشه ؟ اصن منظورم به پزشک نیست به کل ادمای جامعه عه ...

دانشجوام هزار تا کار تحقیقاتی و کارای تدریس استادا گردن ماهاست اما واریزی دانشگاه هست ترمی 50 هزار تومن ...

کار پاره وقتم درامدش 2-3 تومن . هنوزم دارم ادامه میدم به امید روزای بهتر اما واقعا دلم گرفته ..

دلم گرفته ... شبیه ادمی ام که بعد کلی زحمت کشیدن و یه مسافت طولانی رو طی کردن فهمیده تهش هیچی نیست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش م‌فق میشی اگر تو کارت موفق باشی میترکووونی 

الانم جلوم کارای مقاله و درسم واعه و هر روز حداقل 12 ساعت پای سیستمم ... ولی دلم میگیره گاهی و نا امید میشم ...

الانم جلوم کارای مقاله و درسم واعه و هر روز حداقل 12 ساعت پای سیستمم ... ولی دلم میگیره گاهی و نا ام ...

نه عزیزم دکتری برق تهران رو زمین نمیمونه

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم

حرفتون درسته که تو ایران متاسفانه عدالت مالی اصلا وجود نداره.

ولی شما هم به جای اینکه تا دکترای برق بری،ارشدتو که گرفتی میرفتی سر کار بهتر نبود؟ بعد از چند سال که پس انداز به اندازه کافی داشتی میرفتی دکترا میخوندی

الانم بنظرم میتونی روی تدریس برای کنکور کارشناسی بچه های رشته ریاضی یا ارشد بچه های رشته برق مانور بدی که کنار تحصیلت درامد داشته باشی

منم ارشد دارم و اخرش ارایشگر شدم 😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
الانم جلوم کارای مقاله و درسم واعه و هر روز حداقل 12 ساعت پای سیستمم ... ولی دلم میگیره گاهی و نا ام ...

تلاش همیشه جواب میده حس خوبی دارم به تلاشهاتون 😊😊

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
میتونی الان استاد یار بشی بعدش بری هیئت علمی

همینکارو میکنم تو دانشگاه خودمون کلی ناز بقیه رو میکشم حرف میشنوم تا اجازه بدن کار بکنم و درس ارائه بدم ...

گاهی باهام مث حمال ها رفتار میشه 

همش میگم تحمل کن تهش خوبه ، تحمل کن تا رزومه جمع کنی برای هییت علمی ، اما از وقتی که متقاضی کم شده برای ریاضی ، کلا دانشکده های فنی هم جذب و خیلی کم کردن تمام امیدم و دارم از دست میدم

واقعا اینطور فک میکنی ؟

مطمینم رشته ی عالی دانشگاه عاالی خیلی بهتر از یک پزشکه درپیته

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم
حرفتون درسته که تو ایران متاسفانه عدالت مالی اصلا وجود نداره. ولی شما هم به جای اینکه تا دکترای برق ...

من 24 سالمه کنکور ندادم ، سهمیه استعداد درخشان بود نمی خواستم بسوزه فقط تا دو سال میتونستم استفاده کنم ، الانم پاره وقت کار میکنم اما همون بقول شما حرفم عدالت مالی عه ...