2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فالی؟

فال حافظ یا قهوه؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
نیت کردم از ته قلب

ان شاءالله با توجه به نیتی که کردید اومده باشه.

اینقدر فکر و خیال بیهوده نکن، بلند پروازی نکن. دستهایت را بر روی زانو بگذار و یاعلی بگو. پروانه ای در فالت می بینم که نشان می دهد بیشتر از اینکه اهل عمل باشی در خیالات و آروزهایت سیر می کنی که عاقبت تو را به هلاکت می کشاند. هر چه سریعتر روش خودت را تغییر بده

. از خدا چیزی میخواهی. خداوند میخواهد به درخواستت پاسخ دهد. تا کمتر از ۲۸ روز دیگر حاجتت برآورده میشود و به آنچه میخواهی میرسی. افتادن سوزن در فالت نیز به همین مطلب اشاره میکند.

. مدتی است که زندگی پستی و بلندی هایش را از تو مخفی کرده است. پرچم میبینم. به زودی مشکلاتی در زندگی به سراغت خواهند آمد. این تو هستی که با عملکرد درست می توانی جهت مشکلات را به نفع خودت تغییر دهی و آنها را به خیری برای خودت تبدیل کنی. پس از صحنه خارج نشو

. اگر به همین منوال به کار و تلاشت ادامه بدی می توانی به نتیجه مطلوبی که در نظر داری برسی . پاداشی هم میبینم که در ازای این کارو تلاش صادقانه به تو تعلق می گیرد

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
ممنونم ازت لطف کردی

خواهش میکنم عزیزم 

میشه واسه منم بگیری 

از خدا چیزی میخواهی. خداوند میخواهد به درخواستت پاسخ دهد. تا کمتر از ۱۷ روز دیگر حاجتت برآورده میشود و به آنچه میخواهی میرسی. افتادن سوزن در فالت نیز به همین مطلب اشاره میکند.

. چه بخت و اقبال بلندی داری. در فالت فرزندان زیادی می بینم که همه شان نزد مردم محبوب می شوند همگی به عزت و شهرت می رسند و مایه افتخار و شادی تو خواهند شد

. اخیرا با شخصی مشکلی پیدا کرده ای که همه فکر و ذهنت را به خودش مشغول کرده. آنچه از شخص مقابل میبینم بزرگی است. طرف مقابلت انسان نیکی است. جای تو باشم سوءتفاهم را کنار گذاشته و از باب گفتگو با او وارد خواهم شد. اینگونه حتما بینتان دوستی جایگزین شده و مشکلتان به خوبی و خوشی حل میشود.

. در فالت جعبه می بینم. اگر زن هستی یک مرد و اگر مرد هستی یک زن در زندگیت هست که همدم توست اما بیشتر سرناسازگاری دارد. با کمی تدبیر خواهی توانست رگ خوابش را پیدا کرده و او را مطیع خود کنی

ممنون عزیزم انشاالله 

خواهش‌ میکنم عزیزم