2777
2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 56 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه من خیلی جوش میزدم. رفتم گیش دکتر روغنی واقعا عالیه. اول ی کپسول بهم داد ی دوره استفاده کردم اسم ...

دوره ی درمان من یک سال بود ،ولی بعد یک سال دوباره برگشتن،فایده نداشت ،گفت بیا میکرو انجام بده که هنوز نرفتم

کاربر سال۹۷ هستم
عوارض نداشت؟ شنیدم پوستو خشک میکنه راست میگن؟

آره تو مدتی ک میخوردم پوستم خشک شد چشام خشک شد لبام خیلی ترک می‌خورد ولی واسه همشون ی دارویی تجویز کرد ک خوب میشدن. همراه قرص چندتا پماد و لایه بردار نوشت واسم

شاید آشنا داشته ولی کلا کارش اشتباه بوده ، باید آزمایش بدی و براساس وزن کنترل بشه ، چربی و هورمونات

نه فکر نکنم آشنا داشته باشه

آزمایشاش هر چند ماه یه باره؟ بعد هزینش زیاد نیست؟

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
شما حتما با مشورت دکترت قطع نکردی و کم کم قطعش نکردی یک دفعه قطع کردی

دکترم خودش گفت که این دیگه آخرین ورق روکوتانه که مصرف میکنی و دوره درمان تموم شده ،گفت هر پقت که آماده بودی بیا برا میکرو ،ولی بعد دوماه بازم جوشای چرکیم برگشتن و😑

کاربر سال۹۷ هستم
راکوتان خط آخر درمانه برای جوشای مقاوم به درمان اصلا برای جوشای معمولی و در حد قابل تحمل نیست دکتر ...

شما بعد اصلاح جوش نمیزنید؟ چی استفاده میکنید بعد از اصلاح؟

من جوشام خیلی نیست در حد یکی دوتا فقط موقع پریودی و بعد اصلاح خیلی جوش میزنم

یه مدت کلیندا میزدم بد نبود ولی جدیدا جواب نمیده

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
شما چن ماه خوردین؟ یعنی چجوری نابود میکنه؟

۱سال خوردم بعد دکتر گفت کافیه چون عالی بود تاثیرش بعد ک ۶ماه نخوردم مجدد جوشهای صورتم برگشتن واینبار بدتر وبدتر باز رفتم دکتر گفت ۶ماه بخور بازم خوردم و همون ....

بعدشم دگ بچه میخواستم ونخوردم و....‌

الانم فقط باژل شستشو لدورا کنترل میشه اگر نزنم جوشها میان

شما بعد اصلاح جوش نمیزنید؟ چی استفاده میکنید بعد از اصلاح؟ من جوشام خیلی نیست در حد یکی دوتا فقط مو ...

بند ننداز وشمع 

اصلاح فقط شیو کن یا همون ژیلت من۵ساله ژیلت میزنم اصلنم کلفت وزیاد نشده  عالیه جوشم نمیزنم پرز ومو وهمه رو میکنه

شما بعد اصلاح جوش نمیزنید؟ چی استفاده میکنید بعد از اصلاح؟ من جوشام خیلی نیست در حد یکی دوتا فقط مو ...

جوشای ریز میزنم چرا

ولی خودشون خوب میشن

بعد از اصلاح بخور بابونه بده عالیه

من بعد از کرونا برای اصلاح ژیلت استفاده میکنم خیلیم راضیم جوشم نمیزنه صورتم

🌷