2777
2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 56 پست
من چند سال خوردم نابودت میکنه  برای من ک فقط تا وقتی میخوردم اوک بود بعد۶ماه ک ولش میکردم دوبا ...

شما چن ماه خوردین؟

یعنی چجوری نابود میکنه؟

هر چیز که در جستن آنی، آنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راکوتان برای یکی دوتا جوش نیست برای کسیه که جوشای چرکی زیادی بزنه، که اونم تاثیرش موقته بعد این که م ...

واقعا؟

پس برا جوش کم و جوشای بعد اصلاح چی خوبه بنظرتون؟

من همون دو سه تا جوشیم که میزنم چرکی نیست

من رفیقم بدون نسخه گرفته بود

شاید آشنا داشته ولی کلا کارش اشتباه بوده ، باید آزمایش بدی و براساس وزن کنترل بشه ، چربی و هورمونات

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

راکوتان خط آخر درمانه برای جوشای مقاوم به درمان

اصلا برای جوشای معمولی و در حد قابل تحمل نیست

دکترای خوب هم فقط در موارد اجباری تجویز میکنن بعد ازینکه دلیل هورمونی خاصی براش پیدا نکردن و درمانهای معمول طی مدت طولانی جواب نداده باشه

🌷
پس من چرا مصرفشو قطع کردم دوباره جوشام برگشت؟؟ الان محلول آریتروماسین میزنم رو جوشام

واسه من خیلی جوش میزدم. رفتم گیش دکتر روغنی واقعا عالیه. اول ی کپسول بهم داد ی دوره استفاده کردم اسمش یادم نیست آبی بود. بعدش ی دوره ازیترامایسین بود فکر کنم اون خوردم اونم تاثیر داشت وبعدش راموتان نوشت واسم هر چند وقت یکبارم ازم آزمایش می‌گرفت. حدود 2ستل فکر کنم استفاده کردم گفت دوره ی درمان و باید تکمیل کنی بعداز قطعش خدا روشکر الان چند سال میگذره اصلا برنگشته. 

من میخوردم ی دوره،یک ساله نمیخورم پوستم عالی شده دیگه جوش نمیزنم ولیی من زیر نظر دکتر میخوردم،هر۲ م ...

دیگه جوشاتون بر نگشت؟

بعد اصلاح چی؟ جوش نمیزنید دیگه؟

باید تحت نظر دکتر بخوری از پیش خودتم قطع نکنی برای من که واقعا معجزه کرد از وقتی هم قطع کردم یدونه ج ...

وا مگه بدون تحت نظر پزشک بودنم اصلن میشه خورد یا قطع کرد ؟؟

ی داروی خاص هست