2777
2789
عزیزم باید از مرکز ناباروری بپرسی

شما انجام دادید؟ چطور باردارشدید من دوبار ای وی اف کردم نشده‌میترسیم باز بریم میگیم بریم جنین اهدایی اونم داستانای خودشو داره هزینشم‌ سوا کمکم میکنی‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما انجام دادید؟ چطور باردارشدید من دوبار ای وی اف کردم نشده‌میترسیم باز بریم میگیم بریم جنین اهدایی ...

عزیزم منم آی وی اف کردم سومین انتقال مثبت شدم اگه واسه خودتون جنین تشکیل میشه واسه چی می خوای اهدایی بگیری؟؟یکی از دوستام بار هشتم مثبت شد یکی بار ۶ ام فکر نکن بخاطر جنینه شاید اهدایی هم بگیری کلی هزینه کلی ولی منفی من رفتم گفتم اگه بازم منفی شم میرم تخمک کشی دوباره از اول 

ی چیز دیگه اینکه حتما ازمایش های ایمنی و انعقادیو انجام بده من مشکل ایمنی و انعقادی داشتم بعد انتقال دوم فهمیدم واسه انتقال سوم بهم دارو دادن خداروشکر مثبت شدم 

مشکلتون چیه؟کدوم مرکز میرید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

با سلام،

آبانماه سال ۹۹ خانم من IVF انجام دادن و تعدادی جنین گرید آ تشکیل شد، بلافاصله بعد از IVF و قبل از انتقال جنین به رحم خانمم، ایشون طبیعی باردار شدند و از جنین های تشکیل شده استفاده نکردیم و فریز شدند.

قصد اهدای تعدادی از این جنین ها را داریم.

لطفا کسانی که نیاز دارند تماس بگیرند

09366012096

با سلام،

آبانماه سال ۹۹ خانم من IVF انجام دادن و تعدادی جنین گرید آ تشکیل شد، بلافاصله بعد از IVF و قبل از انتقال جنین به رحم خانمم، ایشون طبیعی باردار شدند و از جنین های تشکیل شده استفاده نکردیم و فریز شدند.

قصد اهدای تعدادی از این جنین ها را داریم.

لطفا کسانی که نیاز دارند تماس بگیرند

09366012096

سلام ببخشید شما کجا انجام دادید من بار هفتم هم انتقالم منفی شد ۱ ماه پیش 

من تهران انجام دادم مرکز رویان

شما ازمایش ایمنی انعقادی و کاریوتایپ انجام دادید؟

مشکلتون چیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من تهران انجام دادم مرکز رویان شما ازمایش ایمنی انعقادی و کاریوتایپ انجام دادید؟ مشکلتون چیه؟

من رویان ۵ بار انجام دادم یکبار بیمارستان دی بار اخر هم ۱ ماه پیش بیمارستان مهر انجام دادم با دکتر اقصی بازم منفی شد . ۷ بار ای وی اف شدم الان میرم پیش خانم دکتر فروتن ایشون ازمایشات انعقادی رو برام نوشتن هفته دیگه انجام میدم . کاریوتایپ او همون سال ۸۸ انجام دادم رویان نوشت . تو همه این سالها هیچکس برام یه ازمایش انعقاری ننوشت . الانم باید جنین اهدایی بگیرم سنم رفته بالا و همسرم هم ازو هست . برام دعا کنید 

من رویان ۵ بار انجام دادم یکبار بیمارستان دی بار اخر هم ۱ ماه پیش بیمارستان مهر انجام دادم با دکتر ا ...

ان شاالله مشکلتون حل بشه و بزودی مادر بشید

خانم کاشی زاده فقط معرف نیست بچه ها

رابط و ماماعه تا موقع زایمان درکنارم بود . ی بار ساعت ۶ صبح زنگ زدم ب لک افتاده بودم ج داد گفت چیکا کنم زنگ زد بیمارستان هماهنگ کرد ک برم چک بشم 

ینی انصافا کارش حرف نداره مسئولیت پذیره

تا آخر عمرم ب همه معرفیش میکنم 

۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳

سلام عزیزان وقتتون بخیر من بعد ۷سال با اولین انتقال با کمک خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی  مادر شدم و الان پسرم ۵ماهه کنارم خوابیده.خواستم به تمام کسانی که تو این پروسه هستن برای درمان بگم نا امید نشید‌.اول به لطف خدا و بعد به لطف خانم محرابی و دکتر کریمی مطمعن باشین که نتیجه میگیرین.چه شب و روز هایی به دنبال تحقق این آرزو اشک ریختم وبه درگاه خدا دعا کردم وبالاخره با کمک ایشون به آرزوم رسیدم. من دوتا جنین بیشتر نداشتم .نگران نباشید حتما نتیحه میگیرین .شمارشونو میزارم و دعاتون میکنم.09129677968خانم شیما محرابی