2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خیلی سختمه پوستم هم ترک خورده هم شل شده هر کاری می کنم سفت نمیشه وزنم متعادل شده ولی شکمم نه آب نمیشه
**من عضو قدیمی هستم سال 91 عضو شدم ولی خیلی وقته که نیومدم نی نی سایت کاربریم یادم رفته بود واسه همین دوبار عضو شدم**
شانس مزخرف من همه چیزم رو مادرم رفته الا زایمان و بارداریم خواهرم مثه مامانم بود شکمش صافه صاف حالا من زیرش تمام ترک شده متاسفانه تو تی وی دکتر پوست گفت خیلی کم رنگ میشن اما نمیرن...
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
تازه زایمان اولمه اگه یکی دیگه بیارم فک کنم شوهرم دیگه نزدیکم نشه البته بنده خدا همش بهم روحیه میده هی میگی واسه من تو بهترین هیکل رو داری ولی خب خودم سختمه
**من عضو قدیمی هستم سال 91 عضو شدم ولی خیلی وقته که نیومدم نی نی سایت کاربریم یادم رفته بود واسه همین دوبار عضو شدم**
خیلی حس بدیه منم وزنم ب قبل از بارداری بدگشته ولی شکمم بدفرم شده.فرصت ورزش کردن هم ندارم بدبختی.دلم شکم صاف میخاد......گاهی وقتا میگم عمل کنم راحت بشم دوباره میگم عمل عوارض خودشو داره.سینه هامم دوست دارم دو سایز کوچکتر بود الان 80 دوست داشتم 70 بود
خواهر منم هیچی ترک نزد شکمش صاااااف خوشت میاد ببینیش
بهتره باهاش کنار بیای چون اینجوری خودت اذیت میشی منکه کلا یه مدت افسردگی گرفته بودم الان پسرم 15 ماهشه دیگه کم کم عادت کردم و خودمو دوست دارم. هرچی بیشتر فکر کنی بدتره و وسواس فکری میگیری
چرا این خارجیا هیچی ترک ننیخورن حتی بعد از زایمانم صاف صافه بدنشون من ی خانم 40 ساله با بیکینی دیدم دهنم وامونده بود تازه 3 تا بچه داشت اونوقت من هنوز 30 سالم نشده ی بچه هم بیشتر ندارم پوکیدمممممم