2777
2789
عنوان

خود بيمار انگاري ⭕️

94 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من حدود دو ماهه پيش دچار حمله پانيك شدم ( چند بار ) بعد از اون حملات دچار خود بيمار انگاري شدم همش حس ميكنم يه مريضيه خطرناكي دارم يا وقتي يه اتفاق كوچيك تو بدنم بيوفته مثلا يه كبودي كوچيك ببينم از ترس سكته ميكنم كه واي اين حتما واسه يه مريضيه خطرناكه يا همش نگرانم كه در اينده مريضيه خيلي خطرناكي نگيرم 

به روانشناس و روانپزشكم مراجعه كردم بهم دارو دادن ( يك ماه نشده كه دارو ميخورم ) ولي هيچ تاثيري نداشته 

ميخواستم ببينم كسي بوده كه مشكل منو داشته باشه 

اگر اره چجوري كنترلش ميكنه ؟ 

مریض باشی چی میشه اصلا سرطان داشته باشی خوب که چی اخرش همه میمیریم یکی زودتر یکی دیرتر.  از خیابون که رد میشه به درختای بزرگ نگاه کن حتی اوناهم عمرشون از ما بیشتره و شاید سه دوره انسان دیدن ولی ما انسان ها چی 

حالا میمیری و دوباره متولد میشی و بهتر زندگی میکنی ( من اعتقاد به اون دنیا ندارم ) تناسخ رو قبول دارم. پس دوباره به زندگی بر میگردی 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 

من یک بیماری داشتم که دوست ندارم اسمش بگم

بعد درمانم ذهنم همش درگیرش هست

همش فکر میکنم خوب نشدم

۹ ماه هست روانپزشک میرم ولی راستش کامل خوب نشدم خوب بودم با کوچکترین فشار عصبی میریزم به هم

محل بیماریم جاش درد میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردی منگوله پوستی که طبیعیه تو ناحیه خصوصیم افتاد بدلیل شلوار بیش از حد تنگ و فاق کوتاه خلاصه رفتم تو نت با بیماری زگیل اشناشدم ۵ سال زندگیم شدجهنم حدودو یک ماه رفتم فریز کلا دکتر میگفت این ازون بیماریا نی طبیعیه من تو گوشپ نمیرف ۵ سال کم نی رفتم روانپزشک .چون دایم اینه میزاشتم زیر وروی خودمو چک میکردم بینم ازونا که تو نت هست دارم یا نه.

درمان شدم خداروشکر 😍😍😍😍

ولی مادرم از وقتی کرونا اومده اینجوری شده شدیدا