2821
2789
عنوان

مدرسه*

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 27 پست
خوبه غیر انتفاعی؟

غیر انتفاعی خوب و معروف یله که خوبه 

مدرسه دولتی معلم دلش برا شماها نمیسوزه چون خودش سهمیه است و بیسواد حقوقشم که چه کار کنه چه نکنه. بهش میدن 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شیمی

شیمی  واواوووو یه دونه دبیر شیمی دوازدعم داری؟

ببین اگه کل بچای کلاست متحد بشین میتونین به مدیر اعتراض کنین دبیر عوض کنه

دبیر فلسفه مام شخمی درس میداد همه باعم اعتراض دادیم والدین اعتراض کردن واس نمره ها شوتش کردن بیرون

درسخون هستم اما بعد از این ک کلاسام با این دبیر افتاد کلا از درس زده شدم و کلا نا امید شدم واسه رشته ...

مینو عشگم رشته تجربی بهترین رشتس شک نکن تو انتخابت توم درسخونی فق مشکلت با دبیر شیمی

از درس میگی زده شدی صد درصد طبیعی نرماله هرکیم جای تو بود زده یا حتی متنفر میشد 

برای سال اخر برو غیرانتفاعی 

گزینه ی اول تیزهوشان بود ولی حالا که سال اخری هستی همون غیرانتفاعی رو برو چون تیزهوشان ورودی دهم میگیره

۱۸ درصد رتبه های برتر مال مدارس غیرانتفاعی بود و ۶۷ درصدش هم مال سمپاد 

غیرانتفاعی برای تو که سال اخری هستی ضرر نداره

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
2790
2823
2791
2779
2792