2777
2789

بخون داستان منو

من و اقايي ٢ سال با هم رابطه داشتيم چند بار هم اومدن خونه ما واسه اشنايي و خواستگاري ولي بعد سر سكه بحثمون شد و رفتن و گفتن كه كلا بهم نميخوريم با اينكه اشنا هم هستيما يعني از اولش ما رو نميشناختن؟!
پسره هم از اين رو به اون رو شد،شد يكي ديگه ما هنوز با هميم به همه هم گفته تمام كرديم و كاتيم چيكار كنم درست شه و دهن خودشو مادرش و خانوادش لال بشه و باز خودشون با پاي خودشون بيان خواستگاري اصلا انگار از خانوادش ميترسه بخدا التماسش كردم از خونه قهر كن برو راضي ميشن اصلا به دايي بزرگت بگو ميگه تو درك نميكني و تو شرايط من نيستي الانم همش ميگه ببينم چي ميشه قسمت چيه ميگه شرايط جوري نيست ك بخوام باز تلاش كنم ببين پسري ك تو رابطه ميگفت بايييييد مال من شي باييييد و بايد… الان میگه هرچي قسمت باشه نميدونم چيكار كنم

بخون داستان منو من و اقايي ٢ سال با هم رابطه داشتيم چند بار هم اومدن خونه ما واسه اشنايي و خواستگا ...

وای نگو

منم ۲ساله باهمیم 

مامانش اول باهام خوب بود اماتارابطمون جدی ترشد چپ کرد

درحدی که تواینستا بلاکم کرد و باپسرش بحث کرده بود

الانم کسی که نمیتونست دوسه ساعت ازم بیخبرباشه 

یه جوری شده که

باورت میشه ۱ماهه پیام نداده زنگ نزده؟استوریاموتواینسنا و واتساپ میبینه اماانگارنه انگار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای نگو منم ۲ساله باهمیم  مامانش اول باهام خوب بود اماتارابطمون جدی ترشد چپ کرد درحدی که توا ...

به نظرم با پسری که اتقدر مامانی نمیشه زیر یه سقف زندگی کرد چون هر مشکلی باشه مامان جونش باید نظر بده

به نظرم با پسری که اتقدر مامانی نمیشه زیر یه سقف زندگی کرد چون هر مشکلی باشه مامان جونش باید نظر بده

اهوم امامیدونی ازاین ناراحتم حداقل خدافظی میکرد نه اینکه اینجوری تموم بشه که من همش ازخودم بپرسم‌نکنه مشکل ازمن بود

وای نگو منم ۲ساله باهمیم  مامانش اول باهام خوب بود اماتارابطمون جدی ترشد چپ کرد درحدی که توا ...

تو هم به تخمدون چپ و راستت بابا.همشون همینن تا خرشون از پل میگذره آدم دیگه ای میشن

اهوم امامیدونی ازاین ناراحتم حداقل خدافظی میکرد نه اینکه اینجوری تموم بشه که من همش ازخودم بپرسم‌نکن ...

تو هیچ مشکلی نداری و ازش صددرصد بالاتری اون لیاقت تورو نداشت 

تو ضرر نکردی ضرر و اون کرد که یه عاشق و از دست داد 🙂

شایدم خدا برات آدم بهتری رو در نظر گرفته که لیاقت تورو عشقت و داشته باشه 🌻🦋

[QUOTE=212824878]بخون داستان منو من و اقايي ٢ سال با هم رابطه داشتيم چند بار هم اومدن خونه ما واسه اشنايي و خواستگا ...[/QUOTE

کات کن جدی میگم این آدم ب دردت نمیخوره حاظرم قسم بخورم

تو هم به تخمدون چپ و راستت بابا.همشون همینن تا خرشون از پل میگذره آدم دیگه ای میشن

انقدناراحتم ۱ماهه خواب ندارم چندباررفتم ازدور دیدمش 

بعضی وقتاشک میکنم که اصلا من بااین آدم این همه مدت بودم؟ازکی انقددلش سنگ شد

تو هیچ مشکلی نداری و ازش صددرصد بالاتری اون لیاقت تورو نداشت  تو ضرر نکردی ضرر و اون کرد که یه ...

نمیدونم اینی که میگم درک میکنی یانه اما حس میکنم دیگه قلبم مرده میگم میخندم اماذوق هیچی روندارم 

نمیدونم اینی که میگم درک میکنی یانه اما حس میکنم دیگه قلبم مرده میگم میخندم اماذوق هیچی روندارم  ...

من تا حالا دلمو به کسی ندادم چون از آخر و عاقبتش میترسم

ولی اووو رفیق ما عزیز ترین ادمامون رو دادیم زیر خاک و زنده موندیم و برگشتیم به حالت اولیه زندگی 

مطمئن باش آخر به این عشقی که فراموش کردی لبخند میزنی

انقدناراحتم ۱ماهه خواب ندارم چندباررفتم ازدور دیدمش  بعضی وقتاشک میکنم که اصلا من بااین آدم ای ...

توهم مثل خودش باهاش رفتار کن سرد باش پیام نده زنگ نزن ببین چجوری میاد سمتت جدی میگم یموقع احساسی نشی زنگ منگ بزنی پبام بدیا مغروروجدی میبینیشم بیتفاوت باش

من تا حالا دلمو به کسی ندادم چون از آخر و عاقبتش میترسم ولی اووو رفیق ما عزیز ترین ادمامون رو دادیم ...

کاردرستو انجام میدی👌

امیدوارم 

وای بعضی وقتا دوست دارم یه جوری کارشوتلافی کنم دلم خنک شه

توهم مثل خودش باهاش رفتار کن سرد باش پیام نده زنگ نزن ببین چجوری میاد سمتت جدی میگم یموقع احساسی نشی ...

نه من نه پیام دادم نه زنگ زدم 

تازه ازاونموقع که باهم بودیمم بیشتربه خودم میرسم 🤦‍♀️🤦‍♀️ازلجش استوری میذارم بادوستام میرم بیرون که فک نکنه ناراحتم

امادلم که براش تنگ میشه میرم از دور محل کارش میبینمش

2790
2778
2791
2779
2792